Πρόβλημα με πλακίδια που δίνουν αστερονομίσματα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την skgskg, 14/2/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα παίζοντας το παιχνίδι από κινητό σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι όταν τοποθετούσα κάποια πλακίδια στο έβεντ ημέρα αγίου βαλεντίνου και πατώντας το πράσινο κουμπί δεν μου πιστώθηκαν τα αντιστοιχα πλακίδια. Μπορείτε να το δείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    ID: 14793098

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το farmerama είναι παιχνίδι για υπολογιστές και όχι για κινητά. Συνεπώς δεν παρέχουμε υποστήριξη για δυσλειτουργίες που προέκυψαν από λάθος χρήση.

Όμως στις 2023-02-14 10:34:05 ολοκλήρωσες ένα παιχνίδι τοποθετώντας μόνο 2 πλακίδια και πήρες 2 αστερονομίσματα τα οποία και έλαβες κανονικά.

3. skgskg

Καλησπέρα μακάρι να γίνει το φαρμεράμα και για κινητά. Δεν φταίτε εσείς σε κάτι απλά από την εργασία μου έχουν μπλοκάρει την σελίδα από υπολογιστή και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι και έτσι προσπαθώ να παίξω από κινητό.

Εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό το παιχνίδι αλλά σε ένα που τοποθέτησα πολλά πλακίδια που έδιναν αστερονομίσματα και μου έβγαλε ένα κουτί χωρίς πλακίδιο μέσα και έβαλα ένα άλλο πλακίδιο που δεν έδινε αστερονομίσματα και πήρα μόνο αυτά που δεν περιείχαν τα αστερονομίσματα. Για δείτε όλα τα παιχνίδια που έπαιξα το πρωί.

4. -Snorkel-

Νομίζω οτι είναι αυτονόητο οτι δεν θα το κάνουμε.

Αν μας πεις πότε έπαιξες με ακριβή ώρα ίσως το ελέγξουμε.
    Αλλά δεν θα κάτσω 2 ώρες να ψάχνω όλα τα logs σου επειδή νομίζεις οτι κάτι δεν πιστώθηκε.

5. skgskg

Συγνώμη για το χρόνο σας δεν θυμάμαι την ακριβή ώρα. Μπορεί η ώρα να κυμαίνεται από τις 09:00 έως τις 10:00. Θυμάμαι ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα. Είμαι σίγουρη ότι κάτι δεν μου πιστώθηκε. Το θέμα είναι ότι αν βρούμε ότι δεν μου πιστώθηκαν θα μου πιστωθούν ή όχι;

6. -Snorkel-

Το πρώτο σημερινό παιχνίδι το έπαιξες στις 2023-02-14 10:20:24. τοποθέτησες 3 πλακίδια και έλαβες 1 σούπερ τροφή.

7. skgskg

Εντάξει ευχαριστώ για το χρόνο σας ήξερα ότι έβαλα κάποια πλακίδια αλλά ίσως να μου κόλλησε από το κινητό και να μην εμφάνισε τα άλλα πλακίδια. Και πάλι ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία. Και πάλι ευχαριστώ που το ψάξατε. Μακάρι στο μέλλον να γίνει κάτι και να παίζουμε το παιχνίδι και από το κινητό. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.