Πρόβλημα μετά από ανανέωση και αγορά γραμμής φασολιάς.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την SemK, 24/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. SemK

SemK Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα..:) Έκανα ανανέωση το παιχνίδι για να μπει το δρώμενο, αγόρασα τη φασολιά, και τώρα μου την εμφανίζει γκρίζα, σαν να μην έχω τα διακοσμητικά, και άρα δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω... Εκτός και αν κατάλαβα λάθος, από την ανακοίνωση, φαινόταν ότι εκτός από τη γραμμή θα παίρναμε ταυτόχρονα και τα ανάλογα διακοσμητικά... Αν κατάλαβα λάθος, θα ήθελα να ακυρώσω την αγορά την γραμμής, αλλά αν πρόκειται για ένα προσωρινό πρόβλημα, ευχαρίστως να περιμένω για την επίλυσή του...:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αν πατήσεις πάνω στις κενές θέσεις, θα σου ανοίξει η μπάρα των διακοσμητικών για να τα τοποθετήσεις. Κάνε ανανέωση και δοκίμασε πάλι.

Αρέσει στον/ην SemK.
  3. SemK

SemK Επαγγελματίας του φόρουμ

Ναι, μου είχε διαφύγει εντελώς αυτό και δεν ξέρω γιατί υπέθεσα ότι θα έμπαιναν αυτόματα! Ευχαριστώ πάντως που πήρατε το χρόνο να μου απαντήσετε, αν και ερχόμουν να διαγράψω την ερώτηση μόλις κατάλαβα τι είχε γίνει!! :p πού τρέχει το μυαλό μου άραγε??

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην SemK.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.