Πρόβλημα εικόνας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την beroniki555, 31/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα σας εδω και λίγο καιρό δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία και όταν το επιχειρώ πάνω στο σύνδεσμο της σελίδας που είμαι μου γράφει μη ασφαλης... θα μπορούσατε να το προωθήσετε σας παρακαλώ;;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το πρόβλημα δεν είναι απο μας, το πρόβλημα είναι απο την σελίδα φιλοξενίας των εικόνων. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη της συγκεκριμένης σελίδας για να σου πουν λεπτομέρειες.

3. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Εννοώ στη σελίδα του φαρμεράμα που είμαι σε κάποιο θέμα πχ λιστα φαρμεραμα παω να βάλω στην εικονα βαζω το λινκ δεν μου εμαφανιζει τιποτα και πάνω στο λινκ της σελιδας του φαρμεραμα γραφει μη ασφαλης... αρα το προβλημα πρεπει να ειναι απο εδω...

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπε και η συντονίστρια το πρόβλημα εντοπίζεται στην σελίδα φόρτωσης εικόνων και ουδεμία σχέση έχουμε εμείς με αυτό.
    Επέλεξε αλλη σελίδα να ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.