Πρόβλημα Εμφάνισης Βασικής Φάρμας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -Loquat-, 27/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Loquat-

-Loquat- Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,

Εδώ και αρκετό καιρό το laptop μου είχε σπάσει με αποτέλεσμα να αγοράσω καινούριο, καθώς η ζημιά ήταν μεγάλη. Τώρα με τον καινούργιο υπολογιστή εδώ και 1 με 2 μήνες, κάθε φορά που φεύγω από τη βασική φάρμα και πάω αλλού ( π.χ. Βιοτεχνική Περιοχή, αγορά ) και μετά όταν πάω να επιστρέψω πίσω μου εμφανίζεται κενή ( από υπάρχοντα ). Επομένως, δεν μπορώ να προσδιορίσω αν το πρόβλημα οφείλεται στον υπολογιστή ή στο παιχνίδι :oops:

Ευχαριστώ πολύ

-George4737654767654
    ID : 43194537

Υ.Γ Έχω δοκιμάσει καθαρισμό cookies & cache

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι
    Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό Flash Cache , μπορείς να δεις πως γίνεται εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-flash-player.4092/#post-14161
    Επίσης έλεγξε αν έχει την τελευταία έκδοση Flash Player, μπορείς να δεις εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-flash-player.4092/#post-18616

3. -Loquat-

Είχα ήδη κάνει Flash Cache clean και έχω τη τελευταία έκδοση του Flash Player. Γνωρίζετε αν υπάρχει άλλη μέθοδος για λειτουργικό MacOS ή είναι η ίδια;

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Θα πρέπει να ψάξεις την τελευταία έκδοση του Flash Player για MacOS και αν δεν είναι η ίδια μ αυτήν που έχεις να την εγκαταστήσεις
    Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο εμείς

5. -Loquat-

Το πρόβλημα λύθυκε. Τελικά είχα εγκαταστήσει με 32 αντί 64bit το τελευταίο update. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια .

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.