Προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος μέλος του TGC

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GeorgeK76, 1/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Καλησπέρα. Έψαξα στο φόρουμ για να βρω ποιές είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνεις μέλος του TGC, αλλά δε βρήκα κάτι, πλην ενός θέματος με link που παρέπεμπε σε ιστοσελίδα της bigpoint. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Ευχαριστώ. Παραδόξως, δε μου έβγαζε αυτό το θέμα η έρευνα στο φόρουμ με λέξη-κλειδί "tgc". Παρόλα αυτά, δεν είναι σαφές στο κείμενο που μου παραθέτεις ποιες είναι οι προϋποθέσεις που έχει θέσει η εταιρία για να προσκαλέσει κάποιον παίκτη να γίνει μέλος του club. Το "οι πιο ενεργοί παίκτες" το βρίσκω πολύ γενικό και αόριστο.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Λυπάμαι αλλά δεν έχουμε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες,
    απ' ότι αναφέρονται στις ΣΕ για το πως γίνονται οι επιλογές .

Θες να ρωτήσεις κάτι άλλο ή μπορώ να κλείσω το θέμα ?

5. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα. Μπορείς να το κλείσεις.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.