Προωρα Ζιζανια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Thanasis, 3/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Thanasis

Thanasis Αρχάριος στο φόρουμ

Μερικες φορες τυχαινει τη μια μερα να μπω στη φαρμα μου το πρωι και την επομενη το βραδυ και τα φυτα μου γινονται ζιζανια. Και αυτα του ηβεντ. Μπηκα το βραδυ να τα μαζεψω και δεν ειχα ουτε τους 5 σπορους που θα επρεπε να εχω αλλα και αυτα που ειχα φυτεψει ειχαν μετατραπει σε ζιζανια. Κι αυτο μου συμβαινει εδω και μερες και με τα κανονικα φυτα της φαρμας. Επισης οταν παιρνω το καθημερινο μου δωρο απο το Σγουρομαλλη τη δευτερη μερα που μπαινω δε μου δινει το πιο μεγαλο πακετο αλλα με ξεκιναει απο την αρχη (καποιες φορες). Παρακαλω μπορειτε να ελεγξετε τι προβλημα υπαρχει με τη φαρμα μου?

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Τα χωράφια γεμίζουν ζιζάνια με την πάροδο 24 ωρών απο την στιγμή που είναι έτοιμα για θέρισμα. Συμφωνα με αυτα που γράφεις εσυ μπαίνεις σε μεγαλύτερο διαστημα (σχεδον 2 μερες) και για αυτό εχεις ζιζάνια. Στον σγουρομάλλη πρέπει να μπαίνεις μία φόρα την καθε ημερολογιακή μέρα της φάρμας που αλλάζει στις 1:00. Αν λοιπόν αναμεσα στις εισόδους σου στον σγουρομάλλη παρεμβάλλεται 2 φορες η αλλαγη ημέρας τότε χάνεις την συνέχεια των μπόνους και δεν παίρνεις το επόμενο δώρο.