Προσφορές στη λαϊκή

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by Nantia123, Jun 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα, έχω μια απορία - ερώτηση.
    Βλέπω στη λαϊκή μου τις προσφορές λιπάσματος.
    Εγώ έχω τρεις προσφορές. Οι δύο είναι γύρω στα 18 και μία είναι 51,82 (100 τεμάχια). Την είχα βάλει στο τέλος του προηγούμενου δρώμενου, πριν πέσει η τιμή.
    Όταν πάω στην επισκόπηση προϊόντων και στο λίπασμα, η τελευταία προσφορά στην τελευταία σελίδα είναι 36,03 αυτή τη στιγμή.
    Η δική μου που βρίσκεται;
    Το ID μου: 34113173
    Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εαν ή προσφορά είναι παραπάνω από 7 ημέρες στην λαική, έχει ήδη διαγραφεί.
    Μπορείς να δεις τις ενεργές προσφορές σου στην καρτέλα "ο πάγκος μου"

Επίσης στην προεπισκόπηση, εάν υπάρχουν πολλές προσφορές, εμφανίζονται μόνο οι πρώτες προσφορές
    Αν η προσφορά σου ήταν ακριβή και βρίσκεται στις τελευταίες σελίδες , δεν είναι ορατή.

Nantia123 likes this.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Μα, αυτό λέω, η προσφορά είναι ενεργή, υπάρχει στην καρτέλα με τις προσφορές μου, αλλά στις συνολικές προσφορές, όταν πάω στην τελευταία σελίδα, δεν εμφανιζόταν, σταματούσε σε μικρότερη προσφορά, ως την ανώτερη.
    Τώρα που ανέβηκαν οι προσφορές εμφανίστηκε πάλι.
    Κατάλαβα τι γίνεται. Εμφανίζει μόνο όσες είναι μέχρι 75% πάνω από το μέσο όρο, μέχρι εκεί που μπορούμε να κάνουμε προσφορά. Οι μεγαλύτερες από προηγουμένως δε φαίνονται και εμφανίζονται όταν μεγαλώσει ο μέσος όρος. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.
    Ευχαριστώ πολύ, μου είχε ξανατύχει αλλά δεν είχα ρωτήσει, ούτε το είχα σκεφτεί πολύ.

misirli likes this.
  4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Thread Status:
Not open for further replies.