Προσφορές στην λαική

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την abcdefx, 28/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. abcdefx

abcdefx Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας,διάβασα μια άλλη ερώτηση ενός συμπαίκτη,που ρωτούσε πώς γίνετε το ίδιο άτομο να βάλει 20 προσφορές στη λα'ι'κή με 600 κοπριά ταυτόχρονα...
    Και έχω την εξής απορία αν εγώ αγοράσω π.χ. 1000 κοπριά τότε θα υπάρχουν και τα 1000 στην αποθήκη μου και θα μπορώ να τα πουλήσω όποτε εγώ θέλω???ακόμα και αν ο χώρος που στοιβάζω την κοπριά μου έχει χωρητικότητα 300 ή 600(για τους premium)??? :eek:

Αρέσει στον/ην ath.
  2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα,
    δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω απο 300 (ή 600 για Premium) μονάδες κοπριάς. οι επιπλέον μονάδες κοπριάς χάνονται.

Αρέσει στον/ην ath.
  3. abcdefx

Ωραία :eek: τότε πως κατάφερε κάποιος όπως ανέφερε ένας συμπαίκτης να δώσει προσφορές που ξεπερνούν αθροιστικά τις 300 ή 600(για premium) μονάδες κοπριάς(συγκεκριμένα ανέφερε πάνω από 10 προσφορές των 600 μονάδωνo_O), μήπως δεν τις έβαλε ταυτόχρονα ?:eek: Η απορία μου βασίζεται και σε γεγονότα από τη δική μου λαϊκή, όπου είδα τρεις προσφορές των 580 μονάδων(το σύνολο τους ξεπερνά κατά πολύ το μέγιστο χώρο αποθήκευσης)

Αρέσει στον/ην ath.
  4. Happy_Unicorn

και βέβαια δεν τις έβαλε ταυτόχρονα, δεν θα μπορούσε άλλωστε.
    ο τρόπος είναι ο εξής:
    1. αγορά 300 μονάδων (ή 600)
    2. πώληση των 300 μονάδων (ή 600) και
    3. επανάληψη του 1 και 2.

Αρέσει στον/ην ath.
  5. abcdefx

Δηλαδή σύμφωνα με το παράδειγμα του συμπαίχτη μου,που είπε πως υπήρχαν 16 προσφορές τον 600 μονάδων κοπριάς,εκείνο το άτομο που τις έβαλε αγόρασε το ελάχιστο 9000 λιπάσματα συνολικά και όχι ταυτόχρονα και σε μικρότερη τιμή(προφανώς για να μην μπει μέσα) και μετά τις πούλησε??σωστά?:eek::eek:

Αρέσει στον/ην ath.
  6. Happy_Unicorn

ναι, 9600 για την ακρίβεια.

Αρέσει στον/ην ath.
  7. abcdefx

Ναι,απλά εγώ υπέθεσα και το γεγονός να ήταν δικά του τα 600;)(για αυτό είπα και το ελάχιστο)
    Ωραία!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σας:)Και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά ψάχνω τρόπους να πλουτίσω!:sleepy:xD:p:p
    Καλή συνέχεια!!:):)

Αρέσει στον/ην ath.
  8. Happy_Unicorn

παρακαλώ

καλή συνέχεια

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην ath.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.