Προσφορά πακέτων αύξησης επιπέδων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 15/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Γεια σας.
    Ανακοινώσατε ότι από σήμερα θα έχουμε στην διάθεσή μας προς αγορά, μια σειρά από πακέτα που θα μας δίνουν αρκετά καλά ποσοστά αύξησης ΠΕ κατά τους θερισμούς μας. Αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για μένα και θέλω να προχωρήσω στην αγορά τους.
    Πριν όμως το κάνω αυτό, θα ήθελα να ξέρω, αν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα έχω στην κατοχή μου αυτά τα πακέτα, έχετε προγραμματίσει δρώμενα στην περιοχή της φάρμας.
    Ευχαριστώ..

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για επερχόμενα δρώμενα που δεν έχουν ανακοινωθεί. Μπορείς όμως να ρίξεις μια ματιά στο ημερολόγιο Οκτωβρίου.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Το ημερολόγιο του συγκεκριμένου μήνα, πιο πολύ θα με μπερδέψει ως προς την απορία μου, παρά θα με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση.
    Καλή συνέχεια...

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.