Προσφορά πακέτου Μύλου

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by pap100, Jan 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Καλημέρα,θα θελα εαν γίνεται να ζητήσεται να έχει πιο μεγάλη διάρκεια η προσφορά και όχι μόνο 24 ώρες.Ευχαριστώ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εννοείς την διάρκεια του πακέτου ή την διάρκεια της προσφοράς;
    Μπορείς να μου εξηγήσεις το λόγο του αιτήματος σου και που έγκειται το πρόβλημα εφόσον η ερώτηση σου τέθηκε στην συγκεκριμένη ενότητα;

3. pap100

Καλημέρα,εννοώ την διάρκεια της προσφοράς γιατί για παραδειγμα για δεύτερο μήνα, για δικές μου δουλειές δεν πρόλαβα να προμηθευτώ paysafe και χάνω την προσφορά.Συγνώμη για την καθυστερηση της απάντησης μου.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Οι ανακοινώσεις στο φόρουμ γίνονται κατά κανόνα, μια μέρα πριν μπει κάποιο δρώμενο/προσφορά και μπορείς να ενημερωθείς άμεσα. Επίσης η προσφορά μύλου μπαίνει κάθε μήνα σχεδόν την ίδια ημερομηνία. Δυστυχώς η διάρκεια της προσφοράς είναι για 24 ώρες και εμείς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Όλα τα δρώμενα και οι προσφορές είναι προγραμματισμένα για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

5. pap100

Ναι τα γνωρίζω όλα αυτά και ότι δεν μπορείτε εσείς να αλλάξετε τους χρόνους.Απλά μέσο εσάς να ακουστεί μια παράκληση στους πιο πανω.Ευχαριστώ και ας κλείσει το θέμα.

6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.