Προς συντονιστές και ιδίαίτερα κα Snorkel

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 7/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Κα Snorkel καλημέρα σας. Συγνώμη που αναφέρω το όνομα σας αλλά από την χθεσινή συζήτηση μας στο φόρουμ σας είπα κάποια στιγμή ότι κάποιος με προσωπικά μηνύματα μιλάει με ιβριστικά σχόλια και αναφέρει και για εσάς. Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος έχει το πρόβλημα μόνο μαζί σας ή με εμένα μιας και λεει και για εσάς. Το ξανά αναφέρω ούτε σας γλύφω ούτε τίποτα άλλο, όπως λέει. Θα μπορούσατε να μου πειτε αν πρέπει να το αναφέρω στη υποστήριξη και να γίνει ένας έλεγχος στα μηνύματα μου; Είδα σε κάποιες αναρτήσεις σας που τον αναφέρατε ότι ο συγκεκριμένος έχει πολλούς λογαριασμούς με το όνομα IOANNNIS05 θα μπορούσα να μάθω αν είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης ο οποίος είχε γίνει πριν λίγο καιρό γείτονας μου, γνώριζα ότι είχε ήδη 2 φάρμες και τον απέκλεισα από πίσω από τις ρυθμίσεις για πολύ προσωπικούς λόγους; Και90% πιστεύω ότι είναι αυτός που τον έσβησα διότι έχει τον ίδιο τρόπο γραφής; Διότι και σήμερα πάλι έχει στείλει προσωπικό μήνυμα και με βρίζει; Ευχαριστώ και θα περιμένω μια απάντηση σας

Τελευταία επεξεργασία: 7/2/15
    Αρέσει στον/ην -ANDREASAEK-.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη ωστε να ελέγξουν το πρόβλημα που αναφέρεις και ποιοι λογαριασμοί ανήκουν στο παραπάνω άτομο και να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Σε παρακαλώ να στείλεις επίσης screenshots από αυτά τα μηνύματα.

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Αρέσει στον/ην ath.
  3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Κα Snorkel ευχαριστώ ήδη έστειλα μήνυμα στην υποστήριξη και με screenshoot και μου απάντησαν άμεσα και έγκαιρα. Δεν είχα σκοπό να προβώ σε αυτές τις διαδικασίες, ούτε ήθελα να κλείσει κανενός η φάρμα και να είμαι η αιτία εγώ. Αλλά μετά από την 2η μέρα ενόχλησης με τα λεγόμενα του γι' αυτό ζήτησα την βοήθεια κάποιου συντονιστή ή και την δικιά σας μιας και αναφερότανε και σε εσάς. Πιθανόν η εμπάθεια του ήταν προς το πρόσωπο μου. Και ίσως είναι και ο ίδιος που σχεδόν πριν 2 μήνες έστελνε μηνύματα αλλά τον μπλόκαρα για να μην με ξανά ενοχλήσει γι' αυτό και δεν απευθύνθηκα στην υποστήριξη. Ευχαριστώ και πάλι διότι για μένα είναι ένα όμορφο παιχνίδι που με ηρεμεί στον ελεύθερο χρόνο μου και όχι για να έρθω σε ρήξη με τον οποιονδήποτε ή για να βγάλω τα οποιαδήποτε προβλήματα μου προς τους υπολοίπους συμπαίκτες. Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε

Αρέσει στους maria071966 και -ANDREASAEK-.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Εφόσον έχεις έρθει σε επικοινωνία με την υποστήριξη, θα λάβεις απο εκεί την βοήθεια που χρειάζεσαι :)

Καλό βράδυ
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.