Προειδοποιήσεις!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 20/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Μπήκα χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο στο λογαριασμό μου και έκανα κλικ στις προειδοποιήσεις από περιέργεια... Αυτό που είδα με εξέπληξε! Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά! Σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε! Ευχαριστώ!

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

έχεις πάρει μια προειδοποίηση στις 10/09 για διπλοποστάρισμα στο θέμα "Η τύχη σου χαμογελά".
    Όταν θες να απαντήσεις σε παραπάνω από έναν παίκτη, μπορείς να κάνεις επεξεργασία το ποστ σου και να γράψεις εκεί, εάν δεν έχε γράψει κάποιος άλλο μετά από σένα.

3. -lousi-leon2001

Αυτό που μου γράψατε το γνώριζα και το έμαθα πια... Τα άλλα δύο από κάτω - στις προειδοποιήσεις, εννοώ - τι είναι; Ευχαριστώ!

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Είναι παλαιότερες ποινές που έχεις δεχτεί για άσχετα ποστ με το θέμα που τα είχες αναρτήσει..

5. -lousi-leon2001

Η λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολύ βαριές, κατά την ταπεινή μου γνώμη: ακατάλληλο, κατάχρηση του forum! Γι` αυτό και αγχώθηκα. Νόμισα πως είχα κάνει κάτι ''φοβερό''! Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη διευκρίνησή σας! Καλή συνέχεια!

Αρέσει στον/ην graganta.
  6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.