Προβλημα με το χωριοτοροδανι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sweetydanny71, 29/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. sweetydanny71

sweetydanny71 Αρχάριος στο φόρουμ

δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για να κανω μια ερωτησει..ειμαι νεα αγροτισσα ..αλλα εχω ενα προβλημα...κερδισα στο χωριατοροδανι..παρτυ..μια χαρουμενη μαργαριτα .και ενα γλαστρακι του ερωτα ...και το πρωτο δεν μου επιτρεπει να το τοποθετησω εχει απαγοτευτικο και το δευτερο δεν μου το εμφανιζει καν...ευχαριστω πολυ ..και συγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο σημειο...

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η "Χαρούμενη μαργαρίτα" τοποθετείται μόνο στο Bahamarama και στο νησί του θησαυρού. Δίνει 550 Π.Ε Bahamarama ανά 24 ώρες .

Το "γλαστράκι του έρωτα" θα το βρεις στον αχυρώνα σου στην αποθήκη . Είναι βιοτεχνικό προϊόν του Ανθοπώλη ,
    σου δίνει γρηγορότερη παραγωγή στους στάβλους σου Bonus 10% και διαρκεί 8 ώρες.