Προβλημα με το μπονους

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την WrongBarcode, 22/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. WrongBarcode

WrongBarcode Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα μολις αγορασα φιορινια με sms και ενω μου πιστωθηκαν τα φιορινια δεν μου πιστωθηκε ο χρονος του μπονους στο ηδη 100% μπονους που συνηθως γινεται ετσι δηλαδη δεν προσμετρησε ο χρονος στο ηδη μπονους μου

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάνε σε παρακαλώ μια ανανέωση σελίδας και έλεγξε να δεις αν σου πιστώθηκε το μπόνους.
    Επίσης παίζει ρόλο πότε έκανες την προηγούμενη αγορά.
    Γνωρίζεις βέβαια ότι το μπόνους το δικαιούσαι για μία αγορά ημερησίως.

3. WrongBarcode

Καλησπερα ειμαι στο 100στο επιπεδο και το γνωριζω αυτο...το ξερω οτι δικαιουμαι το μπονους μονο μια φορα ημερησιως απλα σας ειπα για τον χρονο που παρα την ανανεωση δεν προσμετρησε.

4. *Kirki*

Με κάθε αγορά ημερησίως, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μίνι ιβεντ, παίρνεις μπόνους 100% στους πε. Αν κάνεις δεύτερη αγορά μέσα στη μέρα ούτε μπόνους προστίθεται, ούτε χρόνος.

5. WrongBarcode

Τοτε θα ειναι κατι καινουργιο γιατι μεχρι τωρα ετσι γινοταν και το ξερω καλα γιατι το κανω χρονια.Ευχαριστω για την απαντηση και σας ευχομαι ενα ομορφο απογευμα Κυριακης.

6. *Kirki*

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.