Προβλημα με τη φασολια

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by Stefoulini, Mar 31, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα! Στην καινουρια φασολια που πηρα τοποθετησα τα δυο πρωτα διακοσμητικα, αλλα στην τριτη θεση οταν παω να τοποθετησω καποιο μου γραφει "δεν εχετε αρκετα προιοντα".

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Έλεγξες αν έχεις στην αποθήκη σου διακοσμητικό με τις διαστάσεις που ζητάει?
    Κάνε μια ανανέωση Log out - log in σε παρακαλώ και ξανά δες το πάλι !

Stefoulini likes this.
  3. Stefoulini

ναι το ελεγξα. μαλιστα οταν μου εμφανιζει την αποθηκη τα διακοσμητικα ειναι εκει, αλλα οταν παω να το βαλω μου λεει πως δεν εχω αρκετα προιοντα.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εάν πατάς πάνω στο σύννεφο και σου βγάζει διακοσμητικά αλλά δεν τοποθετούνται, τα διακοσμητικά αυτά είναι αναβαθμίσεις ή είναι διακοσμητικά περιορισμένων χρήσεων και δεν μπορείς να τα βάλεις στη φασολιά.

Stefoulini likes this.
  5. Stefoulini

το σκεφτηκα κι εγω. αλλα προσπαθησα να βαλω και διακοσμητικο απο το μπαχαμαραμα και απο τη φαρμα και παλι δεν εμπαιναν. :/

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου πεις με ποιά συγκεκριμένη σειρά συννέφων έχεις πρόβλημα;

7. Stefoulini

με τη φασολια απο το κομικ 8

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Είσαι σίγουρη πως έχεις διακοσμητικό 1*2 για να τοποθετήσεις στην σειρά συννέφων; Πάτησε το συννεφάκι και θα σου ανοίξει η καρτέλα με τα διακοσμητικά σου. Αν δεν έχεις διακοσμητικό σε αυτές τις διαστάσεις, η καρτέλα θα είναι κενή και δεν θα μπορέσεις να τοποθετήσεις διακοσμητικό.