Προβλημα με τα πλατινενια δειακοσμητικα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΜΙΧΑΛΗΣ, 6/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

καλημερα σας εχω ενα προβλημμα με τα πλατινενια δειακοσμητικα που τοποθετουνται; και πως ενεργοπιουνται; ως οτε να παρω αυτο που με απετη το συγκεκριμενο. Ο πρωταθλητης Σοδειας και ο αρχικτηνοτροφος. Και πως συπληρωνουμε στο δεντρο τις Σοφιας τα επαθλα.

Τελευταία επεξεργασία: 6/5/16
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Θα σε παρακαλέσω να ξαναγράψεις την ερώτηση σου πιο κατανοητά και να μας εξηγήσεις , σε ποια διακοσμητικά αναφέρεσαι και τι ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πρόβλημα σου

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

Λοπον ακουστε. Εχω ενα προβλημμα με τα πλατινενια δειακοσμητικα, πρωταθλητης σοδειας πλατινενιο, και με τον αρχικτηνοτροφος πλατινιενο. Αυτα τα πηρα απο εναν δειαγωνισμο. Παλια στην λαχαναγορα απο την (εκθεση) και τον (δειαγωνισμο). Τα οποια δεν ολοκληρωθηκαν ακομα, γιατι δεν εχω αρκετα προιοντα να καταθεσω. Και εχθες το βραδυ εδωσα 300 αστερακια και πηγα στην τελευτεα ρουνα του δεντρου τις Σοφιας στην κορφη τα οποια ειχε τα ιδια που ειχα παρει. Και τωρα το θεμα ειναι ως εξεις. Το δεντρο τις Σοφιας λεει οτι θελει 0/30 καταθεσεις κυπελου. τωρα τι κανω; ??? αυτα που τοποθετουνται; για να μπορεσω να ολοκληρωσο την ρουνα απο το δεντρο τις Σοφιας; χωρια που το καθε ενα εχει τα δικα του σε πιθανοτητα για υλικα +8% και το αλλο +12%

4. .*Hazel*.

Αφού έδωσες τα 300 αστεράκια και άνοιξες τη ρούνα , κάθε φορά που θα πατάς τη ρούνα , θα σου βγάζει ένα πινακάκι για να βάζεις τα διακοσμητικά που έχεις κερδίσει από τις αποστολές "Έκθεση" και "Διαγωνισμός κτηνοτρόφων".
    Μπορείς να τοποθετήσεις τώρα αυτά που έχεις κερδίσει και κάθε φορά που παραδίνεις προϊόντα,στις αποστολές, και κερδίζεις μια ακόμη αναβάθμιση των διακοσμητικών , μπορείς να πηγαίνεις να την τοποθετείς στη ρούνα
    Με κάθε αναβάθμιση κυπέλλου που τοποθετείς αυξάνεις τις πιθανότητες αναδυόμενων από τις συγκομιδές στη φάρμα σου
    Μπορείς να δεις και εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/#post-62333

5. ΜΙΧΑΛΗΣ

απο την στιγμη ομως που το εχω παιξει και εχω καποιες αναβαθμησεις και στα δυο πρωτου ανοιξω την ρουνα στο δεντρο τις Σοφιας, αυτα δεν μετρανε. Η απο εκει και περα να συνεχισω να παραδειδω πραγματα μεσα στην λαχαναγορα στον συγκεκριμενο δειαγωνισμο

6. .*Hazel*.

Κάθε αναβάθμιση κυπέλλου που θα βάλεις στη ρουνα θα μετράει και θα ανεβάζεις το ποσοστό για να κερδίζεις περισσότερα αναδυόμενα
    Τοποθέτησε τα κύπελλα που έχεις και κάθε φορά που θα κερδίζεις μια αναβάθμιση θα την τοποθετείς
    Μετράνε όλα όσα έχεις

7. ΜΙΧΑΛΗΣ

σας ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.