Προβλημα με συντονιστη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 1/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Λυπαμαι πραγματικα που πρεπει να αναρτησω αυτο το θεμα αλλα εχω δυο αποριες:
    1) ενας συντονιστης πριν να κλεισει καποιο θεμα δεν πρεπει πρωτα να εχει βοηθησει τον παικτη?
    2) ενας συντονιστης οταν κλεινει ενα θεμα δεν πρεπει να γραψει "το θεμα απαντηθηκε και κλεινει" ?
    Συγχωρεστε με αν κανω λαθος, ομως πιστευω πως κανονες δεν υπαρχουν μονο για εμας τους απλους παικτες αλλα και για τους συντονιστες. Κι επισης με τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα δε δινετε και πολυ καλο παραδειγμα. Θα ηθελα το θεμα να διευθετηθει. Σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο Συντονιστής κάνει προσπάθειες να σε βοηθήσει και σου απάντησε και φυσικά δεν έκλεισε κανένα θέμα .
    Λυπάμαι πολύ που δεν έχεις την απαιτούμενη υπομονή και ευγένεια .

3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

οταν μπηκα στο θεμα για να δω αν απαντησατε ελεγε οτι δεν εχω εξουσιοδοτηση στο θεμα, οποτε ναι ειχε κλεισει. και δεν ειπα τιποτα το αγενες, απλως εξεφρασα το παραπονο μου. αλλα ευχαριστω που το ξανανοιξατε κι μου απαντησατε. θα κανω αυτο που ειπατε λοιπον.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να κάνεις μια ανανέωση
    και να μην βιάζεσαι να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα .
    Οι συντονιστές είναι εδώ για να βοηθούν ας είστε λίγο εγκρατείς και υπομονετικοί .

Το παρόν θέμα κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.