Προβλημα με σταβλους Νεφρητη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 4/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας, αποκτησα απο το δρωμενο τους σταβλους νεφρητη. Μου βγηκε ενα καζανοποιειο πορτοκαλι, ενα γαλακτοκομειο κιτρινο και ενας σταθμος συλλογης πουπουλων κιτρινος. Ρωτησα λοιπον την Κυριακη στις 11.25 στην βοηθεια για αρχαριους και μου απαντησε η κυρια thumbelina
    Αν τους βγαλω για να τους βαλω σε αλλο χωραφι θα χρειαστω να εχω τους αρχικους αυτων ή μπορουν να μπουν απευθειας? Και μου απαντησε (αντιγραφη η απαντηση της)

Καλημέρα. Μπορείς να τα διαγράψεις και μετά να τα τοποθετήσεις σε όποια έκταση θες χωρίς πρόβλημα.

Τωρα που πηγα να τους ξαναβαλω δεν τους τοποθετει και μου λεει οτι ειναι αναβαθμησεις. Τους εχω στην αποθηκη και δεν μπορω να τους χρησημοποιησω και για να φτιαξω αρχικους τωρα δεν εχω τα εργαλεια και για να τα μαζεψω θα χρειαστω παρα πολυ καιρο. Και αν το ηξερα δεν θα τους εβγαζα.Τι μπορουμε να κανουμε τωρα? Ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όταν διαγράφεις έναν στάβλο/εργαστήριο παίρνεις πίσω 2 τεμάχια, τον απλό στάβλο/εργαστήριο και την αναβάθμιση του. Πρώτα θα πας στην καρτέλα Στάβλοι και θα τοποθετήσεις το απλό. Μετά θα πας στην καρτέλα Αναβαθμίσεις και θα βάλεις την αναβάθμιση πάνω στον απλό στάβλο/εργαστήριο.

3. K_K__D

Α μαλιστα παω να δω και θα σας πω παλι

4. -*thumbelina*-

Θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις.

5. K_K__D

Στο χωριο μου λενε οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια. Εγω εδω λεω οποιος δεν βλεπει καλα να βαλει γυαλια χαχα. Εχετε δικιο απλα εγω δεν τους ειδα. Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σας απασχολησα.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.