Προβλημα με μυλους

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την thena, 14/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα
    καθε φορα που ανοιγω τη φαρμα μου εδω και καποιεσ μερεσ παντα ο μυλοσ στη φαρμα φτιαχνει τροφη αρκουδασ και στο νησι τροφη παντα μονοι τουσ χωρισ εγω να τουσ εχω βαλει....αυτο γινετε καθε φορα που δεν εβαζα κατι....δηλαδη αν θα βαλω να κανουν τροφεσ για αλλα ζωα δουλειει κανονικα οταν ομωσ σταματησουν τοτε αρχιζουν μονοι τουσ για αρκουδεσ και παντα!
    εχω χιλιο σβησει ιστορικα και κουκισ δε ξερω τι αλλο να κανω!

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς να μας δώσεις το ID σου σε παρακαλώ, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το πρόβλημα που αναφέρεις;

3. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

ναι ευχαριστω
    1776302

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ο μύλος σου αυτή τη στιγμή είναι σταματημένος. Θα πρέπει να γράψεις πάλι στο φόρουμ όταν θα παράγονται οι συγκεκριμένες τροφές ώστε να το ελέγξουμε εκείνη ακριβώς την ώρα.

5. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

μπηκα βγηκα εκλεισα ανοιξα pc τελικα το ξεκολλησατε και μονο που το κοιταξατε!!!...ελπιζω να κρατησει ετσι....αν το ξανακανει θα σασ πω...αν θελετε κλειστε την κουβεντα .....ευχαριστω πολυ

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, ενημέρωσε μας εκείνη την στιγμή να το ελέγξουμε.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.