Προβλημα με κυπελο κτηνοτροφων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 3/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και δεν ξερω αν γραφω στο σωστο σημειο. Ειχα τοποθετησει στον λουλουδοτοπο το Κυπελο κτηνοτροφων και επανω του αλλες τρεις αναβαθμησεις του κυπελου. Κατα λαθος το εσβυσα και μου περασε στην λιστα των διακοσμητικων μονο μονο την τελευταια αναβαθμηση. Κανονικα δεν θα επρεπε να μου βγαλει το αρχικο κυπελο και τις αναβαθμησεις του στην σειρα?
    Κατα συνεπεια δεν μπορω να το επανατοποθετησω. Τι πρεπει να κανω?

Και αλλο ενα προβλημα ειναι οτι στην τελευταια εκτακτη νυχτα πανσεληνου μολις μαζεψα τα προυγουμενα φυτα και ειχα φυτεψει τα αρχικα 10 φυτα φεγγαροδροσιας που δινει στο ξεκινημα μου κολησε και εκανα επανεκηνηση. Μολις επανηλθε ηταν παλι τα προυγουμενα ολα φυτεμενα αλλα μου ειχε μηδενησει τα λουλουδια της φεγγαροδροσιας. Θα μου ξαναδωσειν παλι 10 οταν θα ξαναανοιξει η πανσεληνος. Ευχαριστω εκ των προτερων.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Όλα τα αντικείμενα που έχουν αναβαθμίσεις , όταν τα διαγραφείς πηγαίνουν στην μπάρα, στα υπάρχοντα σου, αναβαθμισμένα
    Μπορείς να τοποθετήσεις κανονικά την αναβάθμιση κυπέλλου στη φάρμα σου.
    Όταν θα έχουμε ξανά ιβεντ πανσελήνου θα σου ξαναδώσει τα φυτά που η ποσότητα τους είναι μικρότερη από 5
    Θα σε παρακαλέσω για κάθε ερώτηση που θα έχεις να ανοίγεις νέο θέμα

3. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Σας ευχαριστω πολυ δεν ηξερα λογο πρωτης φορας. Θα το εχω υπ οψην μου για υην επομενη. Καλη σας νυχτα.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καληνύχτα, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.