Προβλήματα login στο event

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την peskandritsa1965, 7/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. peskandritsa1965

peskandritsa1965 Αρχάριος στο φόρουμ

Έχω παρατηρήσει πολλές φορές στην λήξη των event να μην μπορώ να μπω στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάνω την συγκομιδή καθώς και τα δώρα του event. Στο τελευταίο παιχνίδι προσπάθησα να μπω από τις 13:10 μμ έως τις 15:00 και δεν μπορούσα. το κατόρθωσα στις 15:02μμ με αποτέλεσμα να χάσω την συγκομιδή. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό , αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά. Μπορεί λόγω φόρτου στο event μπορεί και όχι. Θα παρακαλούσα να το εξετάσετε για να μην ξανασυμβεί. Ευχαριστώ .

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σύνδεση του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια των event. Δεν έχουμε αναφορές σχετικά με αυτό.

Σε παρακαλώ πολύ να ελέγξεις τη σύνδεση σου γιατί πιθανόν σε αυτό οφείλεται η καθυστέρηση που λες.

3. peskandritsa1965

peskandritsa1965 Αρχάριος στο φόρουμ

Γιατί δεν συμβαίνει άλλες φορές; Αυτό το έχω παρατηρήσει στο κλείσιμο των event. Δεν μου έχει συμβεί πρώτη φορά. Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην kikijimy.
  4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γιατί δεν συμβαίνει σε άλλους παίκτες κ μόνο σε σένα? Σου ξαναλέω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου εκείνη την ώρα γιατί είναι πιο πολλοί χρήστες συνδεδεμένοι στην περιοχή σου.

Αρέσει στον/ην kikijimy.