Προβλήματα 16/05/2018

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την _Lisy_, 16/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Αυτο ειναι το ποστ που θα επρεπε να κανεις οταν ειδες τις διαμαρτυριες μας προς την εταιρεια και οχι να σβηνετε ποστ ,το να καταλαβαινεις οτι αυτο που ζηταμε δεν ειναι παραλογο, απο μερους μου δεν μου χρειαζεται καμια αποζημιωση , ισως μονο να αρχιζε το δρομενο του νησιου αυριο ...

Αρέσει σε traxhla, LILA413, rixainrempite και 7 σε άλλους.
  2. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG]καλησπέρα σας, προλήματα επί προβλημάτων!!! βιαστικές λύσεις χωρίς δοκιμές. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν ακόμα και οι αποζημιώσεις σας είναι λάθος!! (πως να μαζέψω διακοσμητικά με 100% αντί 250%??) όντας premium -φοβερός και τρομακτικός- παίκτης, σας δείχνω τις αποζημιώσεις που έλαβα. Αφού με έχουν καλύψει τόσοι παίκτες από το παιχνίδι, δεν ξέρω πλέον αν θα πρέπει να ασχοληθώ με τα δρώμενα ή όχι!!! όσο για την ταλαιπωρία μας, κόστισε σε όλους το ίδιο, απλά στους premium είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Καλή συνέχεια ,αν θα την έχουμε και πότε επιτέλους.
    ΥΓ. ελπίζω να μάθουν κάποια στιγμή οι υπέυθυνοι από τα τραγικά τους λάθη.

Αρέσει σε Nantia123, soyla74, LILA413 και 16 σε άλλους.
  3. kaloydis

kaloydis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εγώ έχω απογοητευτεί με τα προβλήματα το δώρο είναι μικρό δεν θα πάρω όταν ουσιαστικά τα είχα μαζέψει όλα και δεν ήξερα που θα είχαμε event άσε που έχω χάσει το σερί του σγουρομάλλη

Αρέσει σε koyrsaros, FARMER.GP, supermario$ και 2 σε άλλους.
  4. gsiomos

gsiomos Ανερχόμενος συντάκτης

Αλήθεια, θα επαναφέρουν τις ημέρες στο σερί που είχαμε; Στην ανακοίνωση αναφέρει κάτι σχετικά με τα καθημερινά δώρα. Λογικά με την ανάκτηση του backup δεν θα έπρεπε να φαίνεται και το σερί μας;

5. mkalo

mkalo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Τωρα παιζουμε ή αδικα θα χαλασουμε τα διαφορα βοηθητικα που χρησιμοποιουμε;

Αρέσει στους zendaya_13 και FARMER.GP.
  6. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Αγαπητοί Συντονιστές
    θερμοευχαριστώ σας,
    που για εμάς ξοδεύετε
    τον χρόνο τον δικό σας.

Μα πρέπει τα παράπονα,
    κάπου εμείς να πούμε,
    κι όχι να μπουν απ' το ένα αυτί,
    κι απ' τ' άλλο αυτί να βγούνε.

Απογοήτευση βαθιά,
    πόνο,θυμό και θλίψη,
    για τούτα τα γενόμενα,
    κι όχι μια ''τίμια'' λύση.

Η Εταιρία νόμισε,
    θα μας εξευμενίσει,
    δίνοντας λίγους βοηθούς,
    κι όχι μια ''μέση'' λύση.

Και ενημέρωση εμείς,
    θα θέλαμε μια μέρα,
    (τουλάχιστον),και πιο μπροστά,
    για να τα πάμε ωραία.

Και να της πείτε πως εμείς,
    δεν είμαστε ''χα'ι'βάνια'',
    αγρότες είμαστε σωστοί,
    κι έχουμε περηφάνια.

Αρέσει σε 66romanou, sotos_69, soyla74 και 22 σε άλλους.
  7. KIKILOG

KIKILOG Νέος ειδικός

συμφωνω απολυτα.θα ζητησουν παλι συγνωμη και θα μας πουν οτι [το θεμα απαντηθηκε και κλεινει].

Αρέσει στους zendaya_13, koyrsaros και supermario$.
  8. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Πραγματικά απαράδεκτη η λύση που δόθηκε για 2 κυρίως λόγους:
    1Έπρεπε να βγει ανακοίνωση 1 μέρα πριν ξεκινήσει το δρώμενο προκειμένου να έχουν χρόνο οι παίκτες να προετοιμάσουν τις φάρμες τους.
    2)Οι αποζημιώσεις τόσο για τους απλούς όσο και για τους premium παίκτες είναι απλά για γέλια(ή και για κλάματα για άλλους)...

Αρέσει σε 66romanou, zendaya_13, FARMER.GP και 5 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Σχετικά με το πρόβλημα που εμφανίστηκε προχθές παρατήρησα ότι όσοι-ες κάναμε εκτροφές ακόμα και εγώ, χάσαμε τις κλειδαριές που περιμέναμε μαζί με τα μπόνους από τα βιοτεχνικά που χρησιμοποιήσαμε και πολλά άλλα.:( Τα δρώμενα διακόπηκαν για λίγο και σήμερα το απόγευμα επανήρθαν.:sleepy: Τώρα όσο αφορά για την αποζημίωση από το τίποτα σχεδόν κάτι είναι και αυτό προσωπικά για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά την ομάδα του φαρμεράμα που προσπαθεί ό,τι καλύτερο για τη σωστή λειτουργία του παιχνιδιού, αλλά έγιναν κάποια λάθη που οι συμπαίκτες-τριες παραπάνω τα ανέφεραν ήδη. Εύχομαι στο μέλλον ό,τι καλύτερο χωρίς άλλα παρόμοια προβλήματα!:) Καλή συνέχεια, καλό απόγευμα σε όλους-ες και καλή τύχη με τα δρώμενα!!;)

Αρέσει στους 66romanou, -lousi-leon2001 και monolith2.
  10. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σε ολους
    τι να πω τετοια κουβαρνταλίκια η εταιρια καταξοδευτηκε παλι :cry:
    μια αποζημιωση της προκοπης θα δωσει ποτε :mad:

Αρέσει στους takis.00 και zendaya_13.
  11. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Οκ ...μια λενε στις 8 τωρα λενε στις 9...Τιγινεται?Το διαλυουμε σιγα σιγα?Τουλαχιστον αυτα που ειχαμε δωσει στο δρωμενο επανηρθαν και δεν τα χασαμε...

Αρέσει στον/ην SYLVART.
  12. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

εμένα δεν επανήλθε το 12ωρο κουπόνι που χάλασα ούτε ο καστανούλης που ενεργοποίησα!!!πρίν το δρώμενο!!!

13. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εννοω τα προιοντα που ειχα δωσει στο ενα τοτεμ

14. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

αααα ειπα και εγώ!!!!

15. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα συνάδελφοι αγρότες-ισσες! έκανα επανακίννηση και τι είδα; νέες συμπληρωματικές αποζημιώσεις!το ήλπιζα ότι θα αναθεωρούσαν τις αποζημιώσεις!κάντε επανανίννηση να τις πάρετε!!!!

Αρέσει στον/ην everme.
  16. everme

everme Ενεργός συντάκτης

χαχαχαχαχα :cry: μολις εκανα ξανα login κ τ να δω εχουν ξεκινησει τα event κ εγω υγρον αγοραζε....ζω το παλιο farmerama :inlove: χαλαρα εχω μπει το πρωι forum, καμια ανακοινωση, εχω καθησυχαστει, θα ειδοποιηθουμε εγκαιρως να ετοιμασουμε τα σαγκουαρα μας... τριχες :mad: κ να σ τωρα που μπαινω χαλαρα να μαζεψω οτι ειχα σε ελλειψη κ μαντεψτε...ναι εχω βρομελιες κ μολις 10 τιαρες >:( θελω πισω τα αναδυομενα π πηρα απ την πρωτη φορα π ετρεξε το event!!! με το neon event δν θα ασχοληθω καν... εδω δν προλαβαινω να φτιαξω αποθηκη θα παρω κ αχρηστους (για μενα παντα) σταβλους? κ ολοι οσοι ειχαν ετοιμαστει να παρουν πισω οτι εχασαν κ μαζεψαν απο αναδυομενα!!! κ επειτα ερχεται κ η αποζημιωση... την βλεπεις κ παθαινεις αμοκ :mad:το παιχνιδι εχει γινει κουραστικο κ ισως δν εχω ακομα πολλες αντοχες να το συνεχισω (ενας λογος που δν γραφω πλεον στο forum) τοσα κλικ κ τοσο αγχος δν μ κανουν καλο κ στο τελος θα ''κρασαρω'' κ εγω :wuerg: η μια απογοητευση μετα την αλλη :sleepy: περαστικα μας...

Αρέσει σε αμφιθεα, sofiapao76, soyla74 και 4 σε άλλους.
  17. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Φαρμεραγρότισσες και Φαρμεραγρότες.
    Το ότι δημιουργήθηκε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα στα συστήματα τους, δεν με ενόχλησε και τόσο. Καλώς, κακώς, μηχανήματα είναι, μπορούν να συμβούν και τέτοιου είδους περιστατικά. Αυτό όμως που με ενόχλησε, ήταν η κακή διαχείριση του προβλήματος από την εταιρεία. Έδειξαν ανετοιμότητα, έλλειψη καθαρού μυαλού και αποφασιστικότητας.
    Για μένα, το πρώτο βασικό διαχειριστικό τους λάθος ήταν, ότι δεν επανέφεραν όλους του παίκτες ταυτόχρονα. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να τους επαναφέρουν όλους μαζί, προτίμησαν τους πρίμιουμ παίκτες να τους αφήσουν εκτός. (Ίσως και ως υπαίτιους!!)
    Και τα επακόλουθα, είναι γνωστά σε όλους μας.
    Οι μη πρίμιουμ παίκτες, βρέθηκαν μετά από λίγες ώρες μέσα στις φάρμες τους, με τα δρώμενα απενεργοποιημένα και με όλο τον χρόνο μπροστά τους, για να κάνουν όλη την απαιτούμενη προετοιμασία τους, ή ακόμα και να ανασυγκροτήσουν τις φάρμες τους, κάνοντας ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τον καταιγισμό των συνεχόμενων δρώμενων και για όσο χρονικό διάστημα θα παρέμενε το πρόβλημα με τους πρίμιουμ παίκτες, που δυστυχώς, ήταν οι μόνοι που πλήρωσαν το μάρμαρο.
    Και το δεύτερο, εξίσου σημαντικό διαχειριστικό τους λάθος, ήταν οι περιβόητες αποζημιώσεις. Κι εδώ, οι μη πρίμιουμ παίκτες, επιλέχθηκαν από την εταιρεία να καρπωθούν πολλά περισσότερα, σε σχέση με τους πρίμιουμ. Το ρητό, "και καμένοι και γδαρμένοι", νομίζω ότι ταιριάζει γάντι, για τους πρίμιουμ παίκτες.
    Αν η εταιρεία θέλει στη συγκεκριμένη περίπτωση να φανεί τόσο γενναιόδωρη με τους μη πρίμιουμ παίκτες, δικαίωμά της. Σε λίγες ημέρες, το πρίμιουμ πακέτο μου λήγει. Μπορεί να ακολουθήσω την συμβουλή της!!

Αρέσει σε SavoirAimer..., toylaaaaa, aposperitis1 και 2 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

για ριξτε μια ματια στα δενδρα του νησιου εμενα μου βγαζει μανταρινια 64.000ωρες σουριναμ 100.000ω χιλιανη ακ 95.000ω .Για να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτο το βασανο,απο το ενα προβλημα στο αλλο(ειμαι πριμιουμ)Μ αρεσει που περιμενω αναδυομενα να δω πως θα τα μαζεψω Α!!!!! και μανγκο 200.000ω

Τελευταία επεξεργασία: 18/5/18
    Αρέσει στους aposperitis1 και gtrullis.
  19. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Λοιπόν εγώ βρήκα τις αποζημιώσεις αρκετά καλές, βέβαια μετά τις συμπληρωματικές. Οι premium πήραμε και φιορίνια και μάλιστα με αυτά που δίνει το διακοσμητικό πάνω από 100 και αρκετές σούπερ τροφές κλπ. Επίσης 100% στην παραγωγή και 200% ΠΕ που θα καλύψουν κατά ένα μέρος τις απώλειες. Το μόνο που δεν καλύπτεται είναι η απώλεια εκατομμυρίων ΠΕ, ΤΠΕ και αρκετών κασονιών κλπ από τη φασολιά.
    Αλλά έπρεπε να τις αποφασίσει μόνη της η εταιρεία και όχι μετά από διαμαρτυρίες και το λάθος στο τι έδινε σε ποιόν -αδικαιολόγητο επίσης!
    Και επίσης μένει να διορθωθεί και το σφάλμα στα καθημερινά δώρα που έχουμε βρεθεί μια μέρα πίσω. Ελπίζω να συμβεί γρήγορα και αυτό.

Το άλλο μεγάλο σφάλμα έγινε με την έναρξη των δρώμενων. Αποφασίστηκε ξαφνικά και έγινε σε μισή ώρα (εκτός από τα γεννητούρια). Εγώ μπήκα τυχαία -δοκίμασα σίγουρη ότι θα βγάλει την προειδοποίηση ότι έχουμε αποσυνδεθεί κλπ- στις 15:40 και είχα στημένη τη φάρμα γιατί δεν είχα πρόσβαση από την αρχή των δρώμενων, οπότε όλα ήρθαν καλά και ξεκίνησα με αρκετά αναδυόμενα. Αλλά όσοι έπαιζαν από χθες πιάστηκαν στον ύπνο. Το ίδιο ισχύει και για όσους συνδέθηκαν αμέσως με την έναρξη των δρώμενων προχθές και μάζεψαν τη φάρμα και αμέσως μετά αποκόπηκαν από αυτή. Θα έπρεπε να προειδοποιήσουν για τα δρώμενα μια μέρα πριν, να άρχιζαν σήμερα!

Αρέσει σε everme, supermario$, LILA413 και 3 σε άλλους.
  20. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Απογοήτευση, δυστυχώς ... Η εταιρεία δεν μπήκε στον κόπο να προετοιμαστεί η ίδια σοβαρά και υπεύθυνα, να αποζημιώσει γενναία τους παίκτες, να ανακοινώσει εγκαίρως τα events, και πάλι ξεκινήσαν οι απανωτές ανακοινώσεις "καλά θα δώσουμε και κάτι ακόμα"... αγαπάμε το παιχνίδι, καταλαβαίνουμε και το επιχειρηματικό μέρος από την άποψη της εταιρείας , αλλά .... απλώς παραέγινε αυτή τη φορά !

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.