Προβλήματα 16/05/2018

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την _Lisy_, 16/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Αλήθεια, τι είδους synk (τι θα πει η λέξη;) ήταν αυτό που έδωσε εκατομμύρια καρπους κλπ μόνο στους πρίμιουμ; Πολύ επιλεκτικό σινκ...

2. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Υπάρχει απάντηση στα ''Γενικά θέματα'' στην ερώτηση για τα ''καθημερινά δώρα''.

Αρέσει στον/ην gsiomos.
  3. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ενημέρωση-για-τα-προβλήματα-16-05-2018.23770/#post-173524
    Συνεχίζονται οι αποφάσεις του ποδαριού και της στιγμής
    Ακόμη δεν μπήκαν όλοι οι παίκτες ώστε να είναι σίγουροι οτι όλα είναι οκ,
    ανακοινώνουν στις 13.30 οτι τα event θα ξεκινήσουν στις 15.00
    Με ποια προετοιμασία θα ξεκινήσουμε ? πόσοι θα το μάθουν εγκαίρως ?
    Ας δείξουν μια φορά οτι μας υπολογίζουν ως παίκτες και πελάτες της εταιρείας τους.
    Τελικά θα πιστέψω οτι όχι μόνο έχουν πάθει ανοσία στις γκρίνιες και τα παράπονα μας αλλά αντιθέτως έχουν εθιστεί και τους αρέσουν να τα βλέπουν
    8)

Τελευταία επεξεργασία: 18/5/18
    Αρέσει σε 66romanou, ΔΙΑΚΟΣ, xaris68 και 23 σε άλλους.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Όπως έχουμε ήδη πεί, θα υπάρχει αποζημίωση για όλους τους παίκτες και έξτρα αποζημίωση για τους Premium παίκτες η οποία θα σας βοηθήσει στα δρώμενα και θα σας ανακοινωθεί σύντομα.
    Ούτε εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση. Τα δρώμενα έπρεπε να ξεκινήσουν σήμερα. Λυπούμαστε για αυτή την κατάσταση αλλά κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα.

Αρέσει σε LILA413, xaris68, monolith2 και 2 σε άλλους.
  5. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Δεν παμε καλα , παει το εχουν χασει το λιγοστο μυαλο τους... ειναι σοβαρα πραγματα ?
    σημερα ανακοινωση για τα δρωμενα σημερα ξεκινουν ? που θα βρουμε αναδυομενα .. η μηπως θελετε να αγορασουμε καλαθια για να βγαλετε τη χασουρα σας????
    Συνεχιστε να κανετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι και μετα να μας λετε να σας παρουμε στα σοβαρα ...για γελια ειστε ...

Εσβησες το ποστ μου για προσβολη της εταιρειας ... για το οτι η εταιρεια προσβαλει τη νοημοσυνη μας εχεις να πεις κατι ?

Μερσι για την επαναφορα του ποστ μου το οποιο ειχε σβηστει ...

Συγχώνευση δημοσιεύσεων

Αρέσει σε ΔΙΑΚΟΣ, αμφιθεα, koyrsaros και 16 σε άλλους.
  6. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Ειμαστε ξυπνιοι η βλεπουμε εφιαλτες ?

Αρέσει σε everme, αμφιθεα, koyrsaros και 9 σε άλλους.
  7. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

μονο 3 λεξεις.Ντροπη και αισχος.Ειχα 24ωρο φυτο ξοδευοντας 100αδες σουπερ λιπασματα επειδη το προηγουμενο event ειχε ληξει 4 ωρες πριν και τωρα εχω αλοη βερα.
    Μολις ειδα και την αποζημιωση.......σιγουρα καποιος μας κανει πλακα.............

Αρέσει σε ΔΙΑΚΟΣ, everme, koyrsaros και 9 σε άλλους.
  8. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

απογοήτευση.

Αρέσει σε 66romanou, everme, koyrsaros και 11 σε άλλους.
  9. Μπάρμπα-Βασίλης

Μπάρμπα-Βασίλης Ενεργός συντάκτης

Ντροπη. Τιποτα αλλο.

Αρέσει σε 66romanou, skareleni, koyrsaros και 8 σε άλλους.
  10. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

χαχαχα <<η φοραδα στο αλωνι>> ερμηνεια.

Αρέσει στους koyrsaros, aposperitis1 και megami.
  11. megami

megami Προχωρημένος

ειχα φυτεψει σαγκουαρο 24 ωρες για να βγει εχω μαζεψει ξαναφυτευω το ιδιο για να ειμαι ετοιμη για το ηβεντ που θεωρω οτι θα μας δωσουν καποιο χρονικιο περιθωριο για να ξανααρχισει τα φυτα μου θα βγουν αυριο το μεσημερη το πως αισθανομαι και το τι θελω να πω αμα τα γραψω εδω θα με διαγραψουν για παντα απο το φορουμ ποσο πια υπομονη

Αρέσει σε everme, skareleni, koyrsaros και 7 σε άλλους.
  12. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

δεν θα εγραφα ντροπη ...θα εγραφα μια αλλη λεξη που ταιριαζει ( ευτυχως ομως και να μην την γραψω ολοι την ξερουν ) εδω μα θα διαγραψουν το ποστ μου οποτε δεν εχει νοημα !!
    εχτες ρωτησα στα γενικα προβληματα αν θα εχουμε εγκαιρα τουλαχιστον μια μερα να προετοιμασουμε τις φαρμες μας και πηρα την απαντηση οτι θα υπαρχει εγκαιρη ειδοποιηση !!!!!! η καταστση ειναι για γελια!!!!!

οσο για την αποζημιωση μετα απο τετοια ζημια που κανατε στους περισσοτερους παικτες ''πεταξατε'' μερικα λιπασματα 2 κουπονια ουτε καν 48ωρα και ενα 100% και τελειωσατε ??!!!>:( ....εγω κυριοι/ες ειχα καταναλωσει βιοτεχνικα απο την προηγουμενη και βοηθους
    αυτα ολα χαμενα ?? και τωρα με ανανα στα χωραφια μου λετε αρχιζει στης 3 ?? να δωσετε απο 100 αναδυωμενα τουλαχιστον σε καθε παικτη !!>:(>:(

Αρέσει σε 66romanou, LILA413, everme και 12 σε άλλους.
  13. g.armani

g.armani Ανερχόμενος συντάκτης

απο οτι καταλαβα ολα γινονται για τους Premium παίκτες !!!
    οι υπολοιποι ειμαστε απο αλλη μανα !!!

που θα βρουμε τα αναδυομενα που ειχαμε μαζεψει ?
    τα 48ωρα κουπονια που ξοδεψαμε αδικα ?
    που θα βρουμε τα μπονους που χαλασαμε?
    και γιατι να ξεκινησει σημερα το event με τοσο μεγαλη βιασυνη και ανακοινωση της στιγμης?
    μηπως η εταιρεια να αναθεωρηση αμεσα!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε LILA413, everme, αμφιθεα και 9 σε άλλους.
  14. megami

megami Προχωρημένος

ααα οσο παει γινετε και καλυτερο τωρα ειδα την αποζημιωση τι να πω

Αρέσει σε everme, skareleni, koyrsaros και 4 σε άλλους.
  15. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

ΚΕΧΩΔΕΝ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΗ ΑΛΩ η εταιρια για εμας !!!!.....που λεει και ο κουρσαρος !!!!

και σταματηστε να σβηνετε ποστ δεν ειμαστε προβατα εχουμε αποψη και ελευθερια να την πουμε !!!

Αρέσει σε LILA413, rixainrempite, everme και 10 σε άλλους.
  16. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Ποια ολα ρε φιλαρακο???Σοβαρολογεις η κανεις πλακα???Και ποια αλλη μανα???Δεν παμε καλα...Δυστυχως...

Αρέσει σε rixainrempite, koyrsaros, polyp και 3 σε άλλους.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αν και premium απλά τραγικά αυτά που συμβαίνουν. Σήμερα μπήκαμε και εμεις οι φοβεροί Premium παίκτες, πραγματικά γελάω με τις ανακοινώσεις, είναι κρίμα και άδικο αυτό που γίνεται για όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως. Η δε αποζημίωση απλά για γέλια. Δεν εχω να πω κάτι, τα περαστικά μου σε όλους μας, premium και μη:mad:

Αρέσει σε 66romanou, LILA413, xaris68 και 16 σε άλλους.
  18. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Κανεις δεν ηθελε να συμβει αυτο που εγινε...Ουτε η εταιρια,ποσο μαλλον οι συντονιστριες...Απο κει και περα,να λεμε οτι γινονται ολα για τους πρεμιουμ,κατανταει γελοιο...Κι εμενα μου φαινονται φτωχες οι αποζημιωσεις...Ας ηρεμησουμε ολοι και βλεπουμε στη συνεχεια....

Αρέσει σε 66romanou, rixainrempite, skareleni και 2 σε άλλους.
  19. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Συμφωνούμε οτι οι αποζημιώσεις δεν είναι καλές όσο θα έπρεπε και έχουμε ήδη εκφράσει την δυσαρέσκειά σας στην αρμόδια ομάδα.
    Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε.

Αρέσει σε LILA413, everme, -lousi-leon2001 και 9 σε άλλους.
  20. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Δυστυχώς αν και μέχρι και πριν από λίγο πίστευα διαφορετικά, πρέπει να συμφωνήσω με τους συμπαίκτες που έχουν γράψει.

Σε ερώτηση που έχει γίνει από Premium Παίκτη - για τους οποίους υποτίθεται ότι νοιαζόταν περισσότερο η εταιρία επειδή από το παρόν πρόβλημα είχαν την μεγαλύτερη ζημιά (κατά τα λεγόμενα της εταιρίας ΠΑΝΤΑ) - αν η ανακοίνωση των δρώμενων θα γίνει έγκαιρα ώστε να υπάρξει προετοιμασία και από αυτούς ώστε αν και πληρώνουν να μην βρεθούν σε μειονεκτική θέση, η απάντηση ήταν ότι πάντα η εταιρία ενημερώνει εγκαίρως. Φυσικά και δεν φταίει ο συντονιστής που έγραψε αυτήν την απάντηση, όμως δεν δέχομαι ότι τα δρώμενα ΕΠΡΕΠΕ να ξεκινήσουν σήμερα οπότε και η ανακοίνωση έναρξης αυτών έγινε λίγες ώρες πριν. Λυπάμαι αλλά εάν θέλανε θα αφήνατε την κατάσταση ως έχει, χωρίς δρώμενα μέχρι την Τρίτη/Τετάρτη, ώστε και η εταιρία να είχε χρόνο να κάνει τις δοκιμές τις σε όλα τα επίπεδα.... να είναι οχι 100% αλλά 1000% σίγουρη ότι όλα έχουν ξεπεραστεί και δεν θα μας συμβεί στο άμεσο μέλλον πάλι ΚΑΙ θα μετέφερε απλά τα επόμενα δρώμενα (ή και αυτά που δεν μπόρεσαν να τρέξουν τώρα) για τον επόμενο μήνα καθώς δεν έχουν βγάλει ακόμη πρόγραμμα.

Επίσης ενώ περίμενα να δοθεί μία πολύ απλόχερη "αποζημίωση" - γιατί περί αυτού πρόκειται - τσιγκουνεύτηκε όσο ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού - πάλι καλά δηλαδή που δεν μας χρέωσε κιόλας πόσο μάλλον τους Premium Παίκτες.

Αυτά τα λίγα δυστυχώς, εύχομαι και ελπίζω να κάνει κάποιες επιπρόσθετες κινήσεις γιατί η δυσαρέσκεια των παικτών όλο και μεγαλώνει.

Καλή συνέχεια και καλά δρώμενα.

Αρέσει σε 66romanou, LILA413, -lousi-leon2001 και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.