Προβλήματα 16/05/2018

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την _Lisy_, 16/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δεν γνωρίζουμε πότε οι Premium παίκτες θα είναι σε θέση να κάνουν Log in.
    Θα πρέπει πρώτα οι λογαριασμοί τους να αποκατασταθούν και να αφαιρεθούν τα εκατομμύρια καρπών, οι χρυσές μπανάνες, τα αστεράκια, οι πόντοι εμπειρίας και ότι άλλο απέκτησαν κατα την διάρκεια των προβλημάτων.

Θα πρέπει να κατανοήσετε οτι είναι η μόνο υπαρκτή λύση και σας διαβεβαιώνω οτι όλη η ομάδα του Farmerama εργάζεται πυρετωδώς από χτες χωρίς διάλειμα για να αποκαταστήσει τους λογαριασμούς που επηρεάστηκαν.

Επίσης σας διαβεβαιώνω οτι η αποζημίωση που θα δοθεί θα είναι δίκαιη και επαρκής στο μέτρο του δυνατού.

Τέλος να σας ενημερώσω οτι το πρόβλημα που προέκυψε δεν έχει καμία σχέση με τα δρώμενα. Υπήρξε κάποιο λάθος στο sync.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Αρέσει σε -lousi-leon2001, sofiapao76, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  2. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

η μετάφραση που ζητήθηκε παρακαλώ, με μια μικρή παράφραση της (για ευνόητους λόγους) είναι : ''ανακουφίστηκε'' η φοράδα (φορβάς), εν τη άλω (στο αλώνι).

.

Αρέσει σε rixainrempite, hacker-3, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 6 σε άλλους.
  3. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον τρόπο σκέψεις πολλών από εσάς, όπως άλλωστε φαντάζομαι κι εσείς να μην μπορείτε να συμφωνήσετε με αυτά που θα γράψω... αλλά αυτό είναι και το σωστό... να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και απόψεις.

Είμαι σίγουρος πως κάποιοι χάσανε "πολλά". Βέβαια το πολλά για τον κάθε παίκτη είναι διαφορετικό όμως όχι μικρότερης αξίας για τον καθένα. Μπορεί ένας παίκτης να αντιμετωπίζει αυτό που αντιμετωπίζουν αυτήν την στιγμή οι Premium παίκτες με τον προσωρινό αποκλεισμό τους... με όποιες συνέπειες έχει αυτό για τον λογαριασμό του και αυτά που είχε πράξει πριν το πρόβλημα, για έναν άλλον παίκτη που δεν παίζει βάζοντας πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι μπορεί να είναι η χρήση κάποιων πραγμάτων που είχε αποκτήσει με όποια δυσκολία ή τύχη και τα κρατούσε για να τα χρησιμοποιήσει τώρα σε ένα από αυτά τα συγκεκριμένα δρώμενα... υπάρχουν πολλά μπορεί και πολλές κατηγορίες παικτών καθώς τα επίπεδά είναι τόσο διαφορετικά και ακόμη και ίδια να ήταν έχει ο καθένας μας άλλο τρόπο σκέψεις και παιχνιδιού/τακτικής. Το τι είναι σημαντικό για εμένα μπορεί να τελείως ασήμαντο για εσάς και το αντίστροφο.... Όμως πιστεύω πως όλοι παίζουμε για τον ίδιο λόγο... για περνάμε ευχάριστα την ώρα μας. Εάν φτάσουμε στο σημείο να μην το καταφέρνουμε αυτό και αγχωνόμαστε - πιεζόμαστε κλπ. τότε σίγουρα κάποιο λάθος κάνουμε.

Τι κι αν τρέχουν πέντε δρώμενα ταυτοχρόνως; Παίξτε μόνο αυτά που πιστεύεται ότι θα καταφέρεται χωρίς να χάσετε χρόνο από άλλα σημαντικά πράγματα στην ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεστε "κολλημένοι" πάνω από τον υπολογιστή για να βγάλετε ένα επιπλέον δρώμενο. Άλλωστε κανείς δεν θα σας πει μπράβο και κανένας δεν σας ανταγωνίζεται.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για την χαραμίζουμε σε κάτι εικονικό το οποίο ποτέ δεν πρόκειται να μας δώσει κάτι.

Όσο για όλα αυτά που "χάσαμε" από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε... θα μας πιστωθεί με κάποιον τρόπο και με το παραπάνω από την εταιρία, και αν είναι πρόβλημα το ότι έπρεπε να επενδύσουμε περισσότερο χρόνο με άλλα πράγματα... τότε χαλάλι και ίσως να μας κάνει και καλό που και που ένα μικρό διάλειμμα - εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό όλο αυτό... αλλά όπως έγραψα και στην αρχή... ο καθένας έχει την δική του άποψη.

Εύχομαι το πρόβλημα να λυθεί για όλους τους παίκτες σύντομα και να αποκατασταθούν τα όποια λάθη, ώστε να μπορούμε να παίζουμε χωρίς απρόβλεπτα.

Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε marianna, nana, ΚΑΜΟ και 21 σε άλλους.
  4. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Δώστε μας για 1 εβδομάδα την Βασίλισσα του Καρναβαλιού (την original, όχι την μαϊμού της τελευταίας φοράς 8)) και υποσχόμαστε να τα ξεχάσουμε όλα μα όλαxD

Αρέσει σε gsiomos, nana, ROMILDA2 και 35 σε άλλους.
  5. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Ευχαριστώ ... για ευνόητους λόγους !

6. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Εγω θελω για αποζημιωση ένα από όλα τα ζωοκομεια +δεντροκομεια +εργοστασια αυτα και λιγα λεω:music:

7. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα σε όλους σας,για αποζημίωση θέλω το παλιό καλό μου παιχνίδι,ενα δρώμενο την φορά και ανάσες ανάμεσα στα δρώμενα.
    Καλή συνέχεια,με υπομονή και καλή διάθεση πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Αρέσει σε rixainrempite, αμφιθεα, maroula και 18 σε άλλους.
  8. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

εχεις δικιο vaso1963 πρεπει να υπαρχουν αναμεσα στα δρωμενα κενες μερες και για να ξεκουραζομαστε και για να προλαβαινουμε να μαζευουμε στην αποθηκη μας οτι χρειαζομαστε ειτε για αποστολες στην λαχαναγορα ειτ ε για να μπορουμε να αυξανουμε τα ζωα μας η τα φυτα μας η τους καρπους των δεντρων.Γιατι οταν ειναι συνεχομενα τα δρωμενα δεν μπορουμε να εχουμε και γεματη αποθηκη.Απο οτι βλεπω παντως οι παικτες θελουν να παιρνουν μερος στα δρωμενα παντα ομως υπαρχει πιεση χρονου .

Αρέσει στους LILA413, thena, aposperitis1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  9. makisvectra

makisvectra Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Και καμια εικοσαρια φιορινοδεντρα δεν θα μας χαλαγε χεχεχε.

Αρέσει σε LILA413, thena, misirli και 5 σε άλλους.
  10. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Να γράψω;....Να μην γράψω;....Άντε θα γράψω....

Πέντε event όλα μαζί
    θά'βαζε η Εταιρία,
    μα οι server της ''κρασάρανε''
    και πέσαν ''με την μία''.

Αναβληθήκανε λοιπόν,
    για λίγες μέρες πίσω,
    πιός ξέρει πότε θά'ρθουνε,
    να πάω να θερίσω.

Για να μαζέψω στο νησί
    τα δένδρα μου τα τόσα,
    κι από τα εκτροφεία μου,
    ζώα να δω ''κομπόσα''.

Θά'ρθει αποζυμίωση
    με τσάντι και κουπόνια,
    και΄μεις θα πούμε ευχαριστώ,
    σαν νά'μαστε ''κωθώνια''.

Αρέσει σε rixainrempite, αμφιθεα, mkalo και 33 σε άλλους.
  11. lorenjo

lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αρχισε να λειτουργει το παιχνιδι μετα απο τοσες ωρες. τζαμπα η μουρμουρα μας. βγηκε προσφορα "χερι βοηθειας" με τιμη 10,69 ευρω. ολοι μαζί να βοηθήσουμε παιδιά. δεν θελω τσιγκουνιες.

Αρέσει στους LILA413, konos88, kitsena και σε ακόμα ένα άτομο.
  12. teo82

teo82 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα..ισως επρεπε να γινει αυτο κρασαρισμα,μηπως και αλλαξει κατι..τα συνεχομενα ιβεντ ακομα και ταυτοχρονα εχουν κουρασει μεχρι που το ιδιο το παιχνιδι 'κουραστηκε' και κανει 'διαλειμμα'.Δεν θελω αλλη μια αποζημιωση η οποια θα χρυσωσει το χαπι.Θελουμε κατι πιο ουσιαστικο.. και επιτελους ενα 'μετρο' σε ολα αυτα τα ιβεντς. Ας σταματησουν εμμεσα να ζηταει η εταιρια τα λιγα ευρω που διαθετουμε, και να προσφερει απολαυση και ευχαριστηση..π.χ. να μην χρειαζεται να εχω συνεχεια βοηθους ή να βαζω τσατνι ή να αγοραζω τα πακετα για να τελειωνω πιο γρηγορα.Aντι αυτου να ανταμοιβεται ο εργατικος αγροτης..keep calm and farm on..

Αρέσει σε nana, LILA413, everme και 7 σε άλλους.
  13. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

καλό θα ήταν να βάζουν μια εβδομάδα δρώμενο και μια οχι να πηγαινουν εναλλαξ

Αρέσει σε αμφιθεα, nana, aposperitis1 και 2 σε άλλους.
  14. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.

Ελπίζω να αποκατασταθούν γρήγορα τα όποια προβλήματα προέκυψαν και κυρίως εκείνα των premium λογαριασμών, να δοθεί μια γερή αποζημίωση στους ανθρώπους γιατί έχασαν πραγματικά τα χρήματά τους και βεβαίως και στους "απλούς" παίκτες.

Δεν είμαι ένας premium παίκτης, ποτέ δεν ήμουν και ίσως ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα πω αλλά απολαμβάνω πιο πολύ το παιχνίδι από χτες το βράδυ μέχρι τώρα. Έστω σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρήκα την ευκαιρία να τοποθετήσω τα μυστηριώδη, να φυτέψω ότι ήθελα, ότι μου έλειπε, να πάω να δω τις αποστολές στη λαχαναγορά που έχουν σκουριάσει μήπως και ολοκληρώσω κάποια, να μη τρέχω για αναδυόμενα, χιλιάδες φυτά κτλ...
    Όλα αυτά γιατί έλειπε το ρολόι με τα δρώμενα. Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν υπήρχε ούτε ένα δρώμενο-προσφορά. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δε θα αλλάξει τακτική η εταιρεία και τα δρώμενα θα διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά πόσο ωραίο θα ήταν να είχαμε ελεύθερο χρόνο να οργανώνουμε τη φάρμα μας όπως θέλουμε, όπως παλιά;

Για να δούμε την συνέχεια...

Τελευταία επεξεργασία: 17/5/18
    Αρέσει σε αμφιθεα, *Chelsea*, nana και 27 σε άλλους.
  15. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Αυτο ακριβως που εγραψε οlazos95 ειναι και η ουσια. Ειστε ολοι πολυ μπροστα για τα δρωμενα που θα ερθουν αφου εχετε τον χρονο να προετοιμαστειτε και να απολαυσετε και το παιχνιδι χωρις αγχος συν οτι θα αποζημειωθειτε απο την εταιρεια.Εμεις οι premium δεν ειμαστε τοσο τυχεροι αλλα τουλαχιστον μην γκρινιαζετε και απολαυστε το εσεις που μπορειτε!!;)

Αρέσει σε nana, GaTe987, aposperitis1 και 4 σε άλλους.
  16. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Τώρα κατάφερα να μπω και είμαι ''απλή'' παίκτρια. Εχθές ούτε λόγος! Μηδενίστηκε κι ο Σγουρομάλλης μου! Αυτό κι αν είναι ''πρόβλημα''....Εύχομαι πάντως, όλα να αποκατασταθούν γρήγορα και να συνεχίσουμε ομαλά. Μου αρέσει αυτή η ησυχία!
    Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρη, για το τι πρέπει να κάνω, με τις εκτροφές που είχα βάλει. Να τις μαζέψω ή να τις αφήσω;
    Όσο για τους premium παίκτες....υπομονή! Σας καταλαβαίνω... Είναι και το στερητικό σύνδρομο στη μέση! Καλή μας συνέχεια!!!

Αρέσει σε gsiomos, nana, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  17. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Α! μην σας πω παιδια πως αυτη είναι η καλύτερη αποζημίωση! ;) στην 1η σελίδα είδα ότι χάρηκε κάποια που αναβλήθηκαν τα δρώμενα! να πω κάτι; και είμαι μαζί της!!! απο τι βλέπω και εσυ μαζι μας είσαι ε;

QUOTE="-lousi-leon2001, post: 173473, member: 3106"]

Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρη, για το τι πρέπει να κάνω, με τις εκτροφές που είχα βάλει. Να τις μαζέψω ή να τις αφήσω;
    [/QUOTE]

Μην τις μαζέψεις περίμενε να έρθουν γεννητούρια να τα μαζέψεις όλα μαζί!!!! (που συνηθιζεται ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο (ΠΣΚ)

Τελευταία επεξεργασία: 17/5/18
    Αρέσει σε αμφιθεα, Gulit1, soyla74 και 6 σε άλλους.
  18. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

θυμαμαι οταν ξεκινησα να παιζω farmerama τα ζωακια ηταν λιγοτερα τα δεντρακια το ιδιο τωρα δε ξερεις τι να κανεις ποια να τοποθετησεις ποια να αφησεις :music::music: και τα τα δρωμενα ηταν λιγοστα τωρα δε προλαβενουμεεε:music::music:τρεχατε ποδαρακια μου εγινεεε

Αρέσει στους hacker-3, aposperitis1 και μαμαβικη.
  19. thunderroad1

thunderroad1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Με τα καθημερινα δωρο απο το ημερησιο login πουθ καναμε χαθηκε η σειρα μας τι θα γινει???

Αρέσει στον/ην aposperitis1.
  20. effiepanoulis1

effiepanoulis1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ε,λοιπον,γι αυτο σας αγαπω ολους!Εισατε δικαιοι και απολαμβανετε αληθινα το παιχνιδι!!Παρα τις οποιες γκρινιες σας,δικαιοι και αξιαγαπητοι.Στηριξατε απολυτα δικαια τους καημενους τους premium (δεν ειμαι απο αυτους αλλα συμφωνω απολυτα και επαυξανω)και βρηκατε πολλες μικρες χαρες για να συνεχισετε παρα τα προβληματα και τις "χασουρες"Σας αγαπω!

Αρέσει στους -lousi-leon2001, aposperitis1 και μαμαβικη.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.