Πράσινα θαύματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gianxenia4vr, 18/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gianxenia4vr

gianxenia4vr Αρχάριος στο φόρουμ

Καλή μέρα!Πριν από περίπου 4 μίνες στην αποστολή ''Πράσινα Θαύματα'' έδωσα τις 2 μαύρες κότες που ζητούσε, άλλα την επόμενη μέρα που μπήκα μου ζητούσε την μια από της 2!τελικά μετά από καιρό ξανά έδωσα μια μαύρη κότα!!!Γιατί ενώ έκανα επανεκκίνηση εκείνο συνέχιζε να μου την ζητάει;;;Ευχαριστώ! ID: 52979244

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Μάλλον έχεις μπερδευτεί κάπου δεδομένου οτι αναφέρεις οτι το συμβάν έγινε πριν 4 μήνες

Ελέγξαμε το λογαριασμό με το ID που μας έωσες και ουδέποτε άρχισες την αποστολή "Πράσινα θαύματα" σε αυτό το λογαριασμό.

Αν χρειάζεσαι όμως ζώα εκτροφής για το δρώμενο μπορείς να αποκτήσεις από το δέντρο της σοφίας ή την λαική, αν δεν θέλεις να κάνεις εκτροφές ;)

Το ID που μας έδωσες ανήκει σε άλλο δικό σου λογαριασμό. Μήπως μπέρδεψες τα IDs;

3. gianxenia4vr

ναι συγνώμη έδωσα της αδερφής το δικό μου είναι αυτό ID: 52496628

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Στις 30.06.2015, 20:01:14 έδωσες 2 μεταξωτές στην αποστολή "πράσινα θαύματα" και ολοκλήρωσες το βήμα
    Λίγο αργότερα, στις 30.06.2015, 20:25:40 έδωσες την τρίτη σου μεταξωτή κότα στην αποστολή Κότες for ever.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προφανώς μπερδεύτηκες και παρέδωσες σε άλλη αποστολή.

Αρέσει στον/ην bobostela.
  5. gianxenia4vr

ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε!

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.