Πού είναι οι ΣΕ???

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 27/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Είδα που αλλάξατε τα δεδομένα του ημερολογίου, για την ανακυκλωσήτα εδώ
    Κάπου είχα διαβάσει ότι ΣΕ αναρτώνται μία ημέρα νωρίτερα...
    ΣΕ δεν βρήκα πουθενά...
    Το μόνο που βρήκα ήταν το ποστ εδώ, που λέει για παλαιότερο δρώμενο.
    Μου κάνατε παρατήρηση γιατί ρωτάω τους συμπαίκτες μου, στη γυάλινη σφαίρα.
    Δεν με πειράζει αν λίγο ή πολύ θα έχουν αλλάξει τα πράγματα και δεν θα είναι ακριβώς όπως παλιά.
    Τουλάχιστο μαθαίνω έτσι τι στο περίπου γινόταν για να προετοιμαστώ έστω και λίγο.
    Να ξέρω, έχει;;; δεν έχει αναδυώμενα;;; Θα χρειαστώ ζώα;;; κάτι άλλο κλπ
    Γνωρίζω ότι η γυάλινη σφαίρα μπορεί και να παραπληροφορήσει, και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν.
    Είναι λάθος που ρωτάω τους παλιούς παίκτες για παλαιότερα δρώμενα;;;
    Εγώ αν δεν έβλεπα τις παλιές ΣΕ στη σφαίρα, δεν θα ήξερα τώρα πού παν τα 4 και θα φύτευα ακόμα μαρόυλι.
    Πότε λοιπόν θα έρθουν οι ΣΕ?? Λίγο πριν την έναρξη του δρώμενου;;
    Γράφτηκα τον 06/2016 και κάθε δρώμενο για μένα είναι καινούργιο, οπότε χρειάζομαι πληροφορίες είτε από τις ΣΕ είτε από ότι παλαιότερο παρόμοιο είχε γίνει, για να προετοιμάζομαι...

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Επειδή μ έχεις μπερδέψει με όλα όσα γράφεις, θέλεις σε παρακαλώ να μου πεις ποια είναι η ερώτηση σου? (μονο την ερώτηση)
    Και να θυμάσαι, για διαφορετικές ερωτήσεις ανοίγουμε νέο θέμα

3. eeelenaki

έχω πολλές ερωτήσεις, γιατί συνεχώς δέχομαι παρατηρήσεις για το πώς χειρίζομαι το φόρουμ.
    Δεν ξέρω αν θα πρέπει ακόμα και τώρα να ανοίξω διαφορετικό θέμα για κάθε ερώτηση. Δεν το γνωρίζω και θέλω τη βοήθειά σας για να μάθω να χειρίζομαι σωστά το φόρουμ.
    Θα γράψω όλες τις ερωτήσεις μου, συγκεντρωμένες εδώ.
    1ον) Υπάρχουν περαιτέρω κανόνες για το φόρου εκτώς από εδώ;;; Υπάρχουν ξεχωριστοί κανονισμοί για κάθε θέμα;; Για κάθε παρατήρηση που μας κάνετε, δεν θα έπρεπε να μας δείνετε και τον ανάλογο κανονισμό για να μην ψαχνόμαστε;; Στο ίδιο ποστ της παρατήρησης, βάλτε και τον κανονισμό. Έτσι θα μάθουμε γρηγορότερα.
    2ον) Εφόσον δεν διάβασα κάτι στους παραπάνω κανονισμούς, πώς θα ξέρω τι πρέπει να ρωτάμε σε κάθε θέμα;; (γιατί εδώ δέχτηκα πάλι παρατήρηση ότι είμαι λάθος.)
    3ον) Όταν μου γίνεται κάπου κάποια υπόδειξη, εγώ αντί να απαντήσω επι τόπου, θα πρέπει να πηγαίνω αλλού και να απαντάω;;; Έτσι έγινε όταν δέχτηκα παρατήρηση για το μέγεθος της υπογραφής μου, και όταν ρώτησα από κάτω, έφυγα κι από το φόρουμ.
    4ον) Όταν το δρώμενο ξεκινά αύριο το μεσημέρι, και μάλιστα με αλλαγή του ημερολογίου, δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη αναρτηθεί ΣΕ?
    Γιατί λοιπόν σας ενοχλεί που ρωτάμε παλιούς συμπαίκτες να ξέρουμε τι στο περίπου γινόταν παλιά;;;

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το πω...

4. .*Hazel*.

Σε κάθε ενότητα έχει κανόνες
    Είναι πολύ εύκολο να τους βρεις γιατί είναι καρφιτσωμένοι
    Δεν είναι δικιά μας δουλειά να σας βάζουμε σε κάθε ποστ τους κανόνες, μάλλον εσείς θα πρέπει να ενδιαφερθείτε και να τους βρείτε
    Όταν σου γίνεται κάποια υπόδειξη, απλά προσπαθείς να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος, δεν χρειάζεται να ανοίγεις θέμα, εκτός αν δεν καταλαβαίνεις την υπόδειξη. Τότε θα πρέπει να ανοίξεις θέμα και να ρωτήσεις τι σημαίνει η υπόδειξη που σου κάναμε
    Που είδες ότι το δρώμενο ξεκινάει αύριο?
    Διάβασες καλά την επίσημη ανακοίνωση που μας έβαλες εδώ?
    Και πάλι έχεις κάνει λάθος, ο τίτλος σου λέει που είναι οι ΣΕ και εσύ ρωτάς για κανόνες.
    Πιστεύεις πως χρειάζεται να το δεις κάπου γραμμένο για να καταλάβεις ότι είναι λάθος?

5. eeelenaki

Αν δεν κάνω λάθος αύριο είναι 28/08
    Κομμάτι από την επίσημη ανακοίνωση

"θα ξεκινήσει νωρίτερα, την Κυριακή 28/08 15:00"
    Εγώ πού να ξέρω τι είναι οι καρφιτσούλες;;; Είναι η πρώτη φορά που παίζω παιχνίδι και συμμετάσχω σε φόρουμ.
    Διάβασα απλώς τους κανονισμούς.

6. .*Hazel*.

Δεν κάνεις λάθος, αλλά τι θα ξεκινήσει αύριο διάβασες?
    Γιατί είδες μόνο αυτό και δεν είδες αυτό
    Όπως ήδη γνωρίζετε η ανακυκλωσίτα επιστρέφει στις 31/08/2016.
    Ή αυτό
    Για να μπορέσετε να παίξετε ακόμα περισσότερο και να κερδίσετε ακόμα περισσότερα δώρα, η ανάδυση των μπαταριών Νούμπλασερ θα ξεκινήσει νωρίτερα, την Κυριακή 28/08 15:00
    Ή αυτό
    Μείνετε συντονισμένοι για την ανάρτηση των Συχνών ερωτήσεων την επόμενη εβδομάδα.
    Καρφίτσες είναι κάτι σημαδάκια που υπάρχουν σε θέματα, τα οποία παραμένουν πάντα ψηλά στα περιεχόμενα για να τα βρίσκετε εύκολα

7. eeelenaki

Εντάξει λοιπόν, θα μπω να διαβάσω και τις καρφίτσες. Δεν τις είδα ποτέ μπροστά μου, γιατί απλά δεν μπαίνω ποτέ σε κάποιο θέμα. Αυτό που κάνω είναι πατώ από έξω σε ότι νέο αναρτάται (αναλόγως την ημερομηνία) και με πάει κατ' ευθείαν στην τελευταία ανάρτηση.
    Για την ανακυκλωσήτα δεν γνωρίζω τπτ και μπερδεύτηκα με τις μαπαταρίες, ημερομηνίες και όλα αυτά... Εντάξει, γράψτε λάθος.
    Να ζητήσω και συγνώμη;;; Το κάνω γιατί είμαι ταπεινός άνθρωπος.

8. .*Hazel*.

Όχι βέβαια δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη
    Απλά να καταλαβαίνεις αυτά που προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε
    Γιατί δεν ξέρω το λόγο που το κάνεις, αλλά ποτέ δεν διαβάζεις ή δεν θέλεις να διαβάσεις αυτά που γράφουμε ή διαβάζεις αυτά που μόνο σε βολεύει
    Σου έγραψα στο πρώτο ποστ, μια ερώτηση σε κάθε θέμα το αγνόησες
    Σου ξαναέγραψα πως συνεχίζεις το ίδιο λάθος και άλλο γράφεις στον τίτλο και άλλο ρωτάς και με αγνόησες ξανά
    Φυσικά κάποια στιγμή θα σταματήσουν οι προειδοποιήσεις γι αυτό και προσπάθησε να διαβάσεις σωστά τα καρφιτσωμένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.