Που χρεωνονται οι ποντοι?

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 22/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλή σας ημέρα σας παρακαλώ θα ήθελα μια διευκρίνιση έχω 2 διακοσμητικά (το σνακομανής και το πρωτάρης πιλότος χαρταετών) και τα έχω τοποθετημένα στο νησί του θησαυρού και όταν τα μαζεύω ενώ μου δείχνει στο σχέδιο ότι κανονικά οι πόντοι εμπειρίας που μας δίνουν τα 2 διακοσμητικά πρέπει να χρεώνονται στο νησί ίσος εκ παραδρομής χρεώνονται στην έκταση τις βασικής φάρμας. Τελικά που πρέπει να χρεώνονται οι πόντοι? Και μια ερωτησούλα ακόμη λόγω ότι σβήστηκε γρήγορα και δεν πρόλαβα να δω στο επίπεδο 102 της βασικής φάρμας υπάρχει κάτι που ανοίγει? Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απάντηση σας.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τα διακοσμητικά αυτά δίνουν τροπικούς πόντους εμπειρίας και εκεί πιστώνονται και οι πόντοι. Στο 102 επίπεδο δεν ξεκλειδώνει κάτι.

3. stelios.kavala

Ναι έχετε δίκαιο αλλά γιατί μόλις τα ανοίγω μου ανοίγει ένα δεύτερο παραθυράκι και μου δείχνει ότι οι πόντοι χρεώνονται αλλού ενώ υπάρχει ανοιχτό το παραθυράκι με τους πόντους που χρεώνονται στο νησί? Όσο αφορά την δεύτερη ερώτηση μου ευχαριστώ για την απάντηση σας.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το πρόβλημα είναι οπτικό, το γραφικό δείχνει λάθος. Οι πόντοι χρεώνονται σωστά.

5. stelios.kavala

Αα μάλιστα χίλια ευχαριστώ για τις απάντηση σας καλό σας μεσημέρι και καλό υπόλοιπο.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλουμε, καλό μεσημέρι
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.