Ποτήρι-κέρας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την konstadinos1999, 8/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. konstadinos1999

konstadinos1999 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω γιατί κατά την συγκομιδή μου δεν κερδίζω αρκετά ποτήρι-κεράς , δηλαδή αυτήν την στιγμή έχω 4 ποτήρι-κέρας και 3636 χρυσή ρίζα.
    Δεν είναι μόνο σε αυτό το εβέντ που έχω πρόβλημα με τα πράγματα που μαζεύω από την συγκομιδή. Στο προηγούμενο εβεντ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω άλλες δυο μπάρες ενώ είχα τα φυτά που χρειαζόμουν αλλά δεν είχα αυτά που μαζεύεις κατά την συγκομιδή. Τώρα έχω πρόβλημα πάλι με τα ποτήρια-κέρας..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Το δρώμενο δεν είναι ρυθμισμένο να σου δίνει αναδυόμενα αναλογικά βάση των φυτών του δρώμενου.
    Όσο μεγαλύτερος είναι ο αρχικός χρόνος του φυτού, δέντρου ή στάβλου, που έχεις στη φάρμα σου, τόσα περισσότερα αναδυόμενα θα πάρεις.
    Μπορείς να βάλεις το βράδυ, το φυτό με τον μεγαλύτερο χρόνο που έχεις και να πάρεις περισσότερα αναδυόμενα