Ποντοι σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 5/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλημερα! Σημερα ειδα 5 φορες βιντεο στο σινεμα. Την τεταρτη φορα μου πιστωσε 5 ποντους και την τελευταια τρεις. Αυτο σημαινει πως σε καθε προβολη της ιδιας μερα παιρνουμε λιγοτερους ποντους?
    Και κατι ακομα, πριν καιρο σας ειχα πει πωςσ ειχα προβλημα με τα βιντεακια και πως δεν μπορουσα να τα δω. Τελικα εφταιγε το οτι ειχα adblock. Το αναφερω γιατι ισως και αλλοι παικτες να εχουν αυτο το προβλημα. Εμενα σημερα μου το ειπε μια φιλη μου αλλιως δε θα το ειχα σκεφτει. :)

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    15 πόντους πιστώνει στις 4 πρώτες ταινίες που θα δεις , αρκεί να έχουν περάσει 24 ώρες , από την ώρα που είδες την τελευταία και πήρες 15 πόντους
    Μπορείς να τα δεις πιο αναλυτικά εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Σινεμά.10950/#post-38154
    Σ΄ ευχαριστούμε για την πληροφορία για το adblock :)

Αρέσει στους johnz και Stefoulini.
  3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

σας ευχαριστω παρα πολυ καλη συνεχεια και καλη σας μερα :)

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.