Πολλαπλοί λογαριασμοί

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΛιτσαΜακης6968, 27/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΛιτσαΜακης6968

ΛιτσαΜακης6968 Αρχάριος στο φόρουμ

Παρακαλω θα ήθελα να κανω την εξης ερώτηση .Επειδη έχω παραπάνω από μία φάρμες και δεν μπορώ λογω χρονου να ασχολουμε με όλες θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο προβλημα και άν ναι ποιο ειναι αυτο εάν δηλαδη ασχολουμε με λιγοτερες φάρμες από αυτές που έχω ξεκινήσει .Αυτο το ρωτω γιατι παλαιοτερα μου έστειλαν μέιλ όπου μου έλεγαν οτι λυπουντε επειδη δεν συμμετεχω στη φάρμα.Οχι απλά συμμετέχω αλλα είμαι και πολυ ενεργο μελος απλά ασχολουμε λογω χρονου μονο με 3 απο αυτες.Σας ευχαριστω πολυ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες του Forum καθώς και τις ειδοποιήσεις που έχεις λάβει από την συντονιστική ομάδα.
    Θέματα με αόριστο τίτλο διαγράφονται.

Σου έχουμε στείλει ήδη αρκετές ειδοποιήσεις τις οποίες και αγνοείς.
    θα διορθώσω τον τίτλο αλλά την επόμενη φορά που θα ανοίξεις και πάλι θέμα με αόριστο τίτλο θα αποκλειστείς.

Καταρχήν βάση των κανόνων του παιχνιδιού απαγορεύεται η χρήση πολλαπλών λογαριασμών και η χρήση ενός λογαριασμού για να αποκομείς οφέλη σε άλλον λογαριασμό. Συνεπώς απαγορεύεται να στέλνεις δώρα , να ανταλλάζεις αντικείμενα κ.ο.κ.

Θα πρέπει να επιλέξεις ένα λογαριασμό για να παίζεις και να μην κάνεις Log in στους υπόλοιπους για διάστημα περισσότερο του ενός μηνός.
    Οι λογαριασμού αυτοί θα γίνουν ανενεργοί.

3. μαγικολυχναρι69

μαγικολυχναρι69 Αρχάριος στο φόρουμ

σας ευχαριστω για την απαντηση αν και θα ηθελα να σας διορθωσω οσον αφορα το οτι αγνοω τις αναφορες σας.δεν τις ειδα εαν τις εβλεπα δεν θα ειχα προθεση να σας ενοχλησω.... Ειμαι αρχαρια στο φορουμ......

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείς ΕΝΑ λογαριασμό στο Forum.

5. ΛιτσαΜακης6968

ΛιτσαΜακης6968 Αρχάριος στο φόρουμ

οκ ευχαριστω

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε.Καλή συνέχεια.

Το θεμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.