"Πολικό πάρτι"

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 27/12/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Χρόνια πολλά και καλά!
    Θα ήθελα να μάθω για τη σειρά συννεφων "πολικό πάρτι".Πότε παίξαμε το συγκεκριμένο δρώμενο?από τη σειρά μου λείπει το διακοσμητικό "παιχνίδια πάρτι".Είχα την εντύπωση πως το είχα ,ευχαριστώ!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ το θυμήθηκα και μου κάνει εντύπωση καθώς μου λείπει το διακοσμητικό που έγραψα παιχνίδια πάρτυ.Επειδή σε κάθε "πάρε -δώσε"τσεκάρω τι χρειάζομαι αυτη η σειρά ήταν ολοκληρωμένη με χαρακτηριστικο το διακοσμητικο που ειχα προσθεσει στο τέλος "ναύτες των αιθέρων"..στα προηγούμενα "πάρε-δώσε"δεν έλειπε...μπορείτε να δείτε τι απέγινε το διακοσμητικό?να πω οτι δεν ξηλώνω διακοσμητικά από τις σειρές συννέφων αλλά κι επειδή πολλες φορές τις μαζεύω με το ποοντικι αυτη η σειρά ήταν ολοκληρωμένη.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το id σου για να το ελέγξουμε;

5. maria_palou

maria_palou Κόμης

maria_palou ID: 54046452

6. .*Hazel*.

Από το δρώμενο δεν είχες κάνει τα δωμάτια 7 και 8 . Το διακοσμητικό, παιχνίδια πάρτι, δεν το είχες πάρει.

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  7. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ καλή χρονιά.μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

8. .*Hazel*.

Παρακαλούμε, καλή χρονιά και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.