Πληρωμη my paysafe

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την jimixatz, 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Εβαλα 5 $ με επιτυχια στον λογαριασμο μου στην my paysafe και δεν μπορω να πραγματοποιησω συναλλαγες με το παιχνιδι...Εχασα και το δρωμενο εξαιτιας του γεγονοτος...απαιτω αμεση λυση εχασα την φασολια:sleepy::cry::mad:Εγραψα κανονικα ονομα και κωδικο προσβασης αλλα το συστημα δεν προχωρουσε εμενε στην επεξεργασια των στοιχειων και ετσι βγηκα εκτος χρονου!

ΙD:5055287

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Είναι πολύ πιθανόν να συμπλήρωνες κάτι λάθος. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη της paysafe ωστε να ελέγξουν τι ακριβώς κάνεις λάθος και δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τις αγορές σου.

3. jimixatz

Δεν εκανα καποιο λαθος και το ελεγξα τα χρηματα ηταν και ειναι πιστωμενα στον λογαριασμο μου απλα το συστημα δεν προχωρουσε δεν ξερω γιατι....τι μπορω να κανω γιατι δεν μου εγραφε ξερω εγω δεν εχεις βαλει χρηματα αλλα αντιθετως ολο κωλλουσε και παρεμενε αδρανες το συστημα...Μηπως υπαρχει τεχνικο προβλημα λογω αλλαγης των συνθηκων πληρωμης?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από πλευρά μας.
    Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη της Paysafe αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.

5. jimixatz

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...Θα το προσπαθήσω και εάν είναι θα επικοινωνήσω με την υποστήριξη..
    Μπορεί να κλείσει το θέμα!

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.