Πληρωμή με moneysafe card

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by sofaki1968, Feb 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Επειδή το θέμα που είχα ανοίξει έχει κλείσει άνοιξα καινούργιο γιατί έχω μία απορία. Συγνώμη αν έκανα κάτι λάθος.
    Αγόρασα moneysafe card και voucher των 10 ευρώ και έκανα ότι χρειάστηκε για την ενεργοποίηση και φόρτιση της κάρτας με τα χρήματα.
    Όταν πήγα στους τρόπους πληρωμής για την αγορά του "πακέτου των αγροτικών βοηθών" και δεν μπόρεσα να καταλάβω που πρέπει να πάω για να ολοκληρώσω την αγορά.

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Στους τρόπους πληρωμής , θα πατήσεις εκεί που λέει, πλήρωσε με πιστωτική κάρτα

3. sofaki1968

Πήγα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παρακάτω γιατί δεν μου βγάζει μπλε πλαίσιο να λέει "ολοκλήρωση αγοράς με πιστωτική κάρτα" όπως στους άλλους τρόπους. Που θα βάλω τον αριθμό της κάρτας?

4. .*Hazel*.

Αν έχεις ξανακάνει αγορά με πιστωτική κάρτα , κανε καθαρισμό στα στοιχεία σου από εκεί που λέει κατάσταση και ακυρωση και αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα δοκίμασε σε παρακαλώ με κάποιον άλλον browser

5. sofaki1968

Δεν έχω ξανακάνει αγορά με πιστωτική κάρτα. Πρώτη φορά θα είναι. Πάντα αγόραζα το πακέτο με paysafe.
    Εν τω μεταξύ το τρελό είναι πως για όλους τους αλλους τρόπους βγαίνει το μπλε πλαίσιο για την ολοκλήρωση της αγοράς. Μόνο σ'αυτόν με την πιστωτική δεν βγαίνει. Δεν μπορώ να το καταλάβω..
    Εγώ χρησιμοποιώ τον Explorer για να μπω στο Φαρμεράμα. Λες δηλαδή ότι αν δοκιμάσω από τον mozilla θα μου το επιτρέπει?

6. .*Hazel*.

Ναι δοκίμασε απο mozillα ή chrome και ενημέρωσε μας

7. sofaki1968

Τα κατάφερα με τον mozilla τελικά. Είχες δίκιο !
    Ήδη το πακέτο αγροτικών βοηθών για 1 μήνα ενεργοποιήθηκε...
    Σε υπερ-ευχαριστώ. Μπορεί να κλείσει το θέμα.

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.