Πληρωμή με έμβασμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ca517, 4/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ca517

ca517 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα. Εχω αγοράσει αγροτικούς βοηθούς και φιορίνια μέσω εμβάσματος στις 30.10. Σε πόσες περίπου ημέρες θα πιστωθεί στο λογαριασμό μου η αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρήστης: ca517ID: 6485348

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη, επιλέγοντας στο είδος προβλήματος, προβλήματα πληρωμών
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου

3. ca517

Καλημέρα κα πάλι. Επειδή έχω κάνει 2 εμβάσματα θα πρέπει να επισυνάψω και τα δύο αποδεικτικά; Επίσης, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχουν περάσει ακόμα 3 - 5 ημέρες και ότι θα πρέπει να αναμένω ή να αποστείλω αίτημα. Να αποστείλω τα αρχεία σήμερα ή να περιμένω μέχρι την Παρασκευή όπότε θα έχουν συμπληρωθεί οι 5 ημέρες; Ευχαριστώ

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή, που θα έχουν περάσει οι 5 μέρες και αν δεν σου έχουν πιστωθεί οι βοηθοί και τα φιορίνια , να στείλεις και τα δύο αποδεικτικά

5. ca517

Εντάξει ευχαριστώ πολύ

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.