Πληρωμή μέσω τηλεφώνου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την jules3, 26/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα. Προσπάθησα σήμερα το πρωϊ να αγοράσω φιορίνια μέσω τηλεφώνου, τηλεφώνησα 2 φορές στον αριθμό και με πέταξε έξω η γραμμή. Με ενημέρωσε για τη χρέωση ότι είναι όσο είναι, και μετά έπεσε η γραμμή και δεν μπόρεσα να κάνω τη συναλλαγή.

Πρώτη ερώτηση:Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις πληρωμές μέσω τηλεφώνου;

Δεύτερη ερώτηση:Χρεώθηκα (και μόνο που κάλεσα); Ή η χρέωση γίνεται μόνο αφού δώσεις τον κωδικό σου για την αγορά φιορινιών.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Η χρέωση ολοκληρώνεται όταν πιστωθεί το ποσό των φιορινιών στο λογαριασμό σου.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις μέσω τηλεφώνου.

Μπορείς να μας περιγράψεις την διαδικασία που ακολούθησες;
    Πληκτρολόγησες το ειδικό ID σου όταν σου ζητήθηκε ή το φώναξες;

Ποιο ID χρησιμοποίησες;

3. jules3

Δεν μου ζητήθηκε ποτέ το ειδικό ID γιατί δεν έφτασα ποτέ στο σημείο αυτό. Με το που έλεγε ο αυτόματος ότι η χρέωση είναι 3,69 ευρώ το λεπτό, έπεφτε η γραμμή. Δεν συνδεόταν καν. Νεκρό το τηλέφωνο. Τέλος πάντων, θα ξαναπροσπαθήσω. Απλώς ήθελα να ξέρω κυρίως αν χρεώνομαι με το τηλεφώνημα και μόνο. Ευχαριστώ.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μήπως έχεις φραγή εξερχομένων κλήσεων προς τέτοια νούμερα;
    Μηπως η κλήση δεν γίνεται από σταθερό τηλέφωνο;

5. jules3

Η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Όσο για την φραγή, μίλησα με τον πάροχο και δεν την έχω ενεργοποιήσει. Μέχρι και στο τεχνικό τμήμα του παρόχου έφτασα, και μου είπαν ότι η σύνδεσή μου είναι απολύτως εντάξει. Όπως και να έχει, ευχαριστώ. Μπορεί να κλείσει.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.