Πλατεία χωριού

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vagelis1968, 30/9/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

Καλημέρα, οι νέες αποστολές στην πλατεία του χωριού είναι πολύ ωραίες, τις περιμέναμε πως και πως αλλά αυτή η 13η !!!! αποστολή του Ίαν που ζητά Ορχιδέα-παντόφλα με απαραίτητο εξάρτημα το φτυάρι κήπου πιστεύω ότι είναι ...... ανυπέρβλητη. Πρέπει να αλλάξει με κάποιο τρόπο. Βοηθήστεεεεεεε

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Μπορείς να βάλεις πολύωρο φυτό για να έχεις αναδυόμενα φτυάρια.
    Δεν αποτελεί πρόβλημα το συγκεκριμένο αναδυόμενο, σαν όλα τ άλλα είναι!
    Επίσης οι αποστολές έχουν κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας, οπότε κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
    Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε κάπως αλλιώς.

Εχεις να μας κάνεις κάποια άλλη ερώτηση πάνω στο θέμα;

Αρέσει στον/ην georgios_2_.
  3. vagelis1968

Καλησπέρα και πάλι και συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης. Είμαι επίπεδο 243, 800 και 27!!! Εκτός από εμπειρία παιξίματος έχω και λίγη παρατηρητικότητα όσον αφορά το τί συμβαίνει στη φάρμα μου και στο παιχνίδι γενικότερα. Στην αρχή της εμφάνισής του καρποσυλλέκτη υπήρχε ένα κάποιο πρόβλημα αραιής εμφάνισης. Τώρα έχω 137. Μέχρι πριν μια εβδομάδα είχα θέμα με τα καλάθια μανιταριών και με τα λουλουδένια στεφάνια. Ο ρυθμός εμφάνισής τους τελευταία αυξήθηκε χωρίς να έχω αλλάξει τρόπο παιξίματος κι απεναντίας μειώθηκε ο ρυθμός εμφάνισης του φτυαριού κήπου το οποίο έρχεται κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο κι ας έχω φυτέψει καμιά δεκαριά αλπικά εντελβάις (9ωρο). Πιστεύω πως για κάποιο άγνωστο ή τυχαίο λόγο έχω λιγότερα φτυάρια. Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου όσον αφορά τη φάρμα μου κι εμένα. Καλή συνέχεια.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην ροή των αναδυόμενων. Αν υπήρχε αλλαγή θα είχε ανακοινωθεί.
    Κάθε αλλαγή ανακοινώνεται , οπως ανακοινώθηκε και η αλλαγή στις ποσότητες των πελατών και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες αλλαγές. Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην ροή των αναδυόμενων.

Έχε όμως υπόψη σου οτι η ποσότητα των αναδυόμενων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι εκτάσεις που έχουν ανοιχθεί, τα δέντρα και φυτά που έχουν ξεκλειδωθεί κ.τ.λ.
    Μπορεί να μην άλλαξες τρόπο παιξίματος αλλά σίγουρα θα άνοιξες επιπλέον έκταση.

Επίσης δεν ξέρω γιατι βιάζεσαι να τελείωσεις αυτή την αποστολή. Η αποστολή είναι μόνιμη και θα την ολοκληρώσεις κάποια στιγμή. Οι αποστολές σχεδιάστηκαν για να ολοκληρωθούν μέχρι να μπει η νέα αναβάθμιση. Δεν έχουν σχεδιαστεί να ολοκληρωθούν σε 4 μέρες.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι αφού για να ολοκληρώσεις όλες τις διαθέσιμες αποστολές πρέπει να φτάσεις 30 επίπεδο. Έχεις ακόμα χρόνο. ;)

5. vagelis1968

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, δεν βιάζομαι αλλά σαν παίκτρια κι εσύ μπορείς να καταλάβεις την βουλιμία κι όρεξη για παιχνίδι. Ο ένας πελάτης (Άλις) πάει τρένο κι ο Ίαν κοντεύει να γίνει Ιανός χαχαχα. Εξέφρασα τους προβληματισμούς μου κι ότι συμβαίνει στη φάρμα μου, δεν ισχυρίζομαι ότι έγιναν αλλαγές ή οτιδήποτε άλλο. Ανέφερα επίσης ότι τα υπόλοιπα αναδυόμενα αυξήθηκαν ανέλπιστα σε μένα τουλάχιστον. Υπομονή λοιπόν πάμε κι όπου βγει. Ευχαριστώ και πάλι.

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.