Πλήθος αναδυόμενων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 9/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα σας.
    Διαπίστωσα με λύπη μου, ότι φίλος-γείτονάς μου, όταν φυτεύουμε ακριβώς τα ίδια φυτά και με την ίδια τακτική, λαμβάνει πολλά περισσότερα αναδυόμενα σε σχέση με μένα. Και δεν αναφέρομαι σε διαφορές της τάξεως των 5,10,20. Αναφέρομαι σε διαφορές των 60,70,80. Αυτό, όχι μόνο δεν το καταλαβαίνω, αλλά με εκνευρίζει κιόλας.
    Μπορώ να έχω κάποια λογική εξήγηση για αυτό το φαινόμενο?
    Σημειώστε και αυτό. Ο φίλος-γείτονάς μου, βρίσκεται σε πολύ πιο χαμηλότερο επίπεδο από εμένα!!
    Ευχαριστώ.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    ποτέ δύο φάρμες δεν μπορεί να είναι απόλυτα ίδιες. Κάποιος μπορεί να έχει ανοίξει κάποια ρούνα παραπάνω, να έχει κάποια μπόνους ενεργά περισσότερα και ως τούτο δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση.
    Ακόμα και στην ίδια φάρμα τα αναδυόμενα διαφέρουν από την μία σπορά και την επόμενη.
    Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στο θέμα αυτό.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Το ότι δύο φάρμες δεν μπορεί να είναι απόλυτα ίδιες, ακούγεται λογικό και κατανοητό. Αλλά εδώ μιλάμε για τεράστια διάφορα. Αν σε κάθε μάζεμα ο φίλος, ο οποιοσδήποτε φίλος, μπορεί να παίρνει έστω και 50 αναδυόμενα παραπάνω από εμένα, και τον κάθε έμενα, σαφώς και έχει ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ ως προς την διάρκεια της ολοκλήρωσης του δρώμενου.
    Ισχυρίζεστε όμως, ότι μπορεί ο φίλος να έχει ενεργοποιήσει κάτι παραπάνω σε σχέση μένα. Μια ρούνα, κάποιο μπόνους, ή κάτι άλλο.
    Και γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που μπορώ να ανεβάσω κι εγώ το πλήθος των αναδυόμενων μου και μου διαφεύγουν?

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Μπορείς να ψάξεις να βρεις σειρές σύννεφων που δίνουν περισσότερα αναδυόμενα εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/inde...ιβάδι-Ομάδες-σύννεφων-μαγικής-φασολιάς.15177/

Μπορείς να ψάξεις για κατοικίδια που δίνουν περισσότερα αναδυόμενα εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Κατοικίδια.11377/page-2#post-174466

Μπορείς να ψάξεις για ρούνα που δίνει περισσότερα αναδυόμενα εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ευχαριστώ πολύ, θα τα μελετήσω.
    Καλό απόγευμα!!

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλό απόγευμα και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.