Πιστωση λαμπων τραπεζίτη

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την SYLVART, 24/5/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα, οταν ξεκίνησε το δρώμενο μου πιστωθηκαν οι 2 λάμπες, αλλά τώρα δεν τις εχω.
    Τα αστερονομισματα μου είναι στο μηδέν.
    Το id μου ειναι 24085644.
    Παρακαλώ μπορείτε να δειτε τι συνέβει.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Πήρες τις λάμπες και άρχισες ένα παιχνίδι.
    Για κάποιο λόγο που το γνωρίζεις εσύ, σταμάτησες το παιχνίδι πριν το ολοκληρώσεις και έτσι έχασες τις λάμπες τραπεζίτη και δεν έλαβες καμία αμοιβή.

Αν δεν μπορείς να βρεις την λύση σε ένα παιχνίδι θα πρέπει να πατάς το Χ και όχι να κάνεις ανανεώση. ;)

Σου πιστώσα τις λάμπες πίσω επειδή το παιχνίδι ήταν αργό στην αρχή αλλά δεν θα επαναληφθεί.

Αρέσει στον/ην misirli.
  3. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Το φοβήθηκα ότι κάτι εκανα λάθος, μπήκα να παίξω αλλά το μετάνιωσα και βγήκα, σκέφτηκα να περιμένω να δω πρώτα κάποιο βιντεάκι.
    Δεν κατάλαβα ότι είχε ήδη ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος.
    Οταν αποφασισα να παιξω το πρώτο παιχνίδι ειδα οτι έλειπαν οι λάμπες, υποψιάστηκα ότι κάτι έκανα, αλλά φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να εχω πάρει τα 5 αστερονομισματα. Εκεί μπερδεύτηκα.
    Παντως σας ευχαριστώ πολυ, θα είμαι πιο προσεχτική στο μέλλον. Παρακαλώ κλείστε το θέμα.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τότε μπορούσες να το πεις από την αρχή τι ακριβώς έγινε και όχι οτι οι λάμπες χάθηκαν έτσι ξαφνικά. ;)

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.