Περί του θέματος των Αποθηκευτικών χώρων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την koyrsaros, 16/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. koyrsaros

koyrsaros Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα και πάλι

Σε συνέχεια του θέματος και επειδή με μπλοκάρατε ενώ εσείς συνεχίσατε να γράφεται εναντίον μου και δεν μου δώσατε το δικαίωμα να υπερασπισθώ τον εαυτό μου, θα απαντήσω στην *Kirki* εξαρχής η οποία και συνέχισε εκεί το θέμα ενώ εμένα με φιμώσατε δια του αποκλεισμού.

«Αν μου επιτρέπεται να πω την γνώμη μου εγώ σαν παίκτης και όχι εσείς διότι εσείς δεν είστε παίκτης αλλά Συντονίστρια. Και γνωρίζω απο 1ο χέρι τα πλεονεκτήματα και τα κλειδιά που έχει κάποιος συντονιστής ώστε να τελειώσει ένα δρώμενο σε 10' καθώς επίσης και τα εργαλεία που έχει ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρον οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιγνίδι.»

Εγραψα τα ανωτέρω λοιπόν και ο πιο αφελής θα έβλεπε οτι αναφερόμουν γενικά στην έννοια του συντονιστή και δεν χαρακτήρισα και δεν «έδειξα» κανέναν. Εκτός και αν νομίζει η -Snorkel- ότι είναι η μοναδική συντονίστρια στα χιλιάδες φόρουμ του internet. Και ναι γνωρίζω απο 1ο χέρι τα πλεονεκτήματα και τα κλειδιά που έχει κάποιος συντονιστής ώστε να τελειώσει ένα δρώμενο σε 10' καθώς επίσης και τα εργαλεία που έχει ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρον οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιγνίδι. Το αν εσείς δεν τα διαθέτεται αυτο το ξέρετε εσείς και όχι εγώ, μόνο που εγω δεν αναφέρθηκα σε σας, αλλα γενικά και έξ εμπειρίας και αν δεν το καταλάβατε έστω και τώρα τότε λυπάμαι.

Συνεπώς δεν έχω να ανακαλέσω για τίποτα, αυτό θα πρέπει να το κάνετε εσείς που αδράξατε της ευκαιρίας όλο το συντονιστικό επιτελείο διότι σας ενοχλεί όταν ορισμένοι λένε τα πράγματα με το όνομα τους, όταν λένε αλήθειες που πονάνε και μου επιτεθήκατε και με προσβάλλατε αποκαλώντας με ψεύτη και συκοφάντη.

Αν πιστεύεται ότι σας φοβάμαι πλανάστε και ότι έχω να πώ θα το πώ ευθέως και χωρίς περιστροφές, ειδικά όταν θα θέλω να χαρακτηρίσω ή να κατηγορήσω κάποιον και το έχω αποδείξει με τα γραφόμενα μου.

Ήμουν ευγενικότατος και εντός κανόνων του παιγνιδιού και σε καμία περίπτωση ότι λέω δεν είναι ανυπόστατα. Αν είμαι λάθος κάπου να είστε σίγουροι ότι έχω το θάρρος να ζητήσω συγνώμη δημόσια, κάτι που δεν κάνετε εσείς γιατί νομίζετε ότι είστε αλάνθαστοι.

Μου ζητήσατε να απευθυνθώ στην υποστήριξη για τα παράπονα μου και να παραθέσω τα στοιχεία που θεωρείται εσείς ότι σας κατηγορώ σαν να είμαι ποινικολόγος. Σαφώς και δεν θα καταφύγω εκεί διότι θα μου απαντήσει μια η οποία εντελώς κατά τύχη λέγεται και αυτη Χαρά όπως και η -Snorkel- και αφετέρου θα δικαιολογήσει η Χαρά πάντα πλήρως την στάση της -Snorkel- της Χαράς και βεβαίως πάντα η ίδια Χαρά θα με «αδειάσει» εν ριπή οφθαλμού χωρίς βέβαια να βρώ το δίκιο μου πουθενά και κυρίως όλα αυτά δεν θα είναι δημόσια όπως εδώ γιατί τουλάχιστον εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Θεωρώ ότι ήμουν σαφέστατος και έκλεισε η κάθε παρεξήγηση με τις δικές μου εξηγήσεις, απο εδώ όπως άλλωστε με παροτρύνατε να πράξω.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

.

Αρέσει στους νταφυντακ και tsdstergios99.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αναφέρθηκες προσωπικά στην συντονιστική ομάδα γράφοντας οτι εμείς (ειδικά εγώ) δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη καθώς έχουμε αυτά τα μαγικά κουμπάκια. Δεν βλέπω να αναφέρθηκες γενικά "στα χιλιάδες φόρουμ του διαδικτύου" και είναι λυπηρό που προσπαθείς τώρα να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη επειδή δεν έχεις τις αποδείξεις για όσα μας καταλογίζεις.

Να σε ενημερώσω λοιπόν ως game admin οτι αυτά τα μαγικά κουμπάκια βρίσκονται μόνο σε test servers και χρησιμοποιούνται μόνο απο QAs και Devs και μόνο για λόγους testings και μόνο σε test accounts. Αυτοί οι test accounts λοιπόν δεν έχουν καμία σχέση με τους λογαριασμούς που παίξεις εσύ και εγώ και η κα,Κιρκη.

Οπότε καλό να είναι να ενημερώσεις το "πρώτο χέρι" οτι όλα αυτά που σου είπε είναι ανοησίες.

Είμαστε πάνω απο όλα παίκτες που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε εθελοντικά στην συντονιστική ομάδα.
    Το οτι είμαστε συντονιστές δεν μας καταργεί απο παίκτες. Και θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι λόγω αυτής της αρμοδιότητάς μας γνωρίζουμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι από τον μέσο παίκτη και μπορούμε κάλλιστα να εκφέρουμε γνώμη σαν παίκτες που αγαπάμε το παιχνίδι και αφιερώνουμε ώρες ολόκληρες για αυτό.

Οπως είπα και στην συζήτηση, το θέμα είναι συγκεκριμένο.
    Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να γράφει ασυναρτησίες, να προσβάλει και να λασπολογεί τους συντονιστές επειδή έχει αντίθετη γνώμη με αυτούς.
    Όπως λοιπόν σέβομαι την άποψή σου και την προωθώ άσχετα αν συμφωνώ ή όχι, τότε και εσύ θα πρέπει να σεβαστείς την δικιά μου άποψη σαν παίκτρια.

Επίσης ως GTL , ναι απαντάω και στην υποστήριξη και δεν νομίζω να έστειλες ποτέ κάποιο έντυπο και να μην εξυπηρετήθηκες. Οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και μην δείχνουμε τόσο φανερά τις εμπάθειες μας.

Δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να συμμετέχεις στην κουβεντούλα. Εφόσον δεν μπορείς να δεχτείς διαφορετικές απόψεις απο τις δικές σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετέχεις σε αυτήν πλέον.

Αρέσει στους kaltsula, Μαρία21* και xarist1.