Περίοδος διακοπών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofiapao76, 19/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα.Θυμήστε μου λίγο.Αν ενεργοποιήσω την περίοδο διακοπών από τις ρυθμίσεις λογαριασμού πάνω δεξιά στην μπάρα για πόσο καιρό ισχύει?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Αν ενεργοποιήσεις την περίοδο διακοπών από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού, θα ισχύει για 30 ημέρες.
    Θα πρέπει όμως , να έχεις ξεκλειδώσει πρώτα ,τη ρούνα περίοδος διακοπών από το δέντρο της σοφίας

3. sofiapao76

Την έχω ξεκλειδώσει.Είναι για 30 ημέρες 1 φορά τον χρόνο?

4. .*Hazel*.

Μπορείς να το ενεργοποιήεις 2 φορές το χρόνο για 30 ημέρες, κάθε χρόνο

5. sofiapao76

Δηλαδή μέχρι 31-12-2016 μπορώ να το ενεργοποιήσω 2 φορές από 30 ημέρες σύνολο 60 ημέρες?και αν το ενεργοποιήσω τώρα για 30 ημέρες και γυρίσω σε 20 μέρες οι υπόλοιπες 10 χάνονται?

6. .*Hazel*.

Μπορείς να τις ενεργοποιήσεις 2 φορές το χρόνο για 30 μέρες
    Δεν μπορείς να σταματήσεις την περίοδο διακοπών αν την έχεις ενεργοποιήσει και έτσι οι υπόλοιπες μέρες χάνονται αλλά εσύ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στη φάρμα σου , ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένη

7. sofiapao76

Με κάλυψες πλήρως.Αυτή θα ήταν η επόμενη μου ερώτηση.Αν δλδ μπορώ να μπαίνω κανονικά στη φάρμα μου.Ευχαριστώ πολύ Hazel για τον χρόνο σου.Το θέμα μπορεί να κλείσει.

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.