Feedback Πασχαλινό Αυγοκυνηγητό

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Persa*, 23/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Τι να πώ κι εγώ που δεν πρόλαβα το βράδυ να φυτέψω κάτι αξιόλογο κι έμεινα με τις ορχιδέες που είχα φυτέψει από εχτές το μεσημέρι.Πρώτο μάζεμα 7 ψαλίδια μόνο.Το καλό ήταν ότι πούλησα 600 ορχιδέες με 320 χαρτοτάλιρα τη μία. Δεύτερο μάζεμα αφού φύτεψα τους δέκα σπόρους ξανάβαλα πάλι ορχιδέες,5 ψαλίδια.!Άστα!Αλλά πούλησα άλλες 600 ορχιδέες με 350 χαρτοτάλιρα.Μια παρηγοριά είναι κι αυτό!

Αρέσει σε Stefoulini, kolokythopitas, βιβη.2003 και 9 σε άλλους.
  2. sosolata

sosolata Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα αγροτες και αγροτισσες.....το δρωμενο ειναι πολυ καλο....θα το προσπαθησω και οτι καταφερω.....καλη επιτυχια σε ολους.....

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, KATAPIOS4 και 7 σε άλλους.
  3. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

είναι οριστικό!!!!!

Το event πρέπει να μετονομαστεί σε "φασούλι-το-φασούλι"

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, POYRDAS και 15 σε άλλους.
  4. anet140

anet140 Ανερχόμενος συντάκτης

αααα ξεχασα. δεντρα δεν απλωνω γιατι βαριεμε να αλλαζω την φαρμα ειμαι και λιγο τεμπελα οποτε δεν ξερω αν πιανει αυτο το κολπο η οχι μα και ετσι καλα τα παω. σχεδον μυριο χτ εφτασα παντως απο τις πωλησεις προιοντων του ιβεντ στην λαικη.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, KATAPIOS4 και 5 σε άλλους.
  5. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Καλά κι εγώ δεν βγάζω,ούτε βάζω συνέχεια δέντρα.Εγώ έχω καταργήσει όλα τα μικρά χωράφια κι έχω βάλει εκεί τα δεντράκια μου.Πάντως παρ΄όλο που έχω πολλά 20ωρα δέντρα δεν είδα τα αναδυόμενα να συγκινούνται και πολύ.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, Louisa και 7 σε άλλους.
  6. anet140

καλά κι εγώ δεν βγάζω,ούτε βάζω συνέχεια δέντρα.Εγώ έχω καταργήσει όλα τα μικρά χωράφια κι έχω βάλει εκεί τα δεντράκια μου.Πάντως παρ΄όλο που έχω πολλά 20ωρα δέντρα δεν είδα τα αναδυόμενα να συγκινούνται και πολύ.
    20 ωρα δεντρα εχω μονο 45 στο νησι. ουτε 1 ψαλιδι δεν δωσανε. παντως γενικα δινει σχετικα καλα. πηρα απο κοτετσι ψαλιδι και απο συγκομιδη καροτων.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, KATAPIOS4 και 7 σε άλλους.
  7. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

σωστό αλλα εδώ δεν ξέρω αν θα τα μαζέψουμε παλι???

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, βιβη.2003 και 7 σε άλλους.
  8. foufoula

foufoula Νέος ειδικός

Απελπισια με τα αναδυομενα.Με γιρλαντα καλαμποκιου στο ξεφωτο και στο αγριο λιβαδι μονο 10 ψαλιδια.

Αρέσει σε Stefoulini, kolokythopitas, βιβη.2003 και 7 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Βαγγέλη και στη Βαγγελίτσα, εγώ τέλειωσα τα μέρη εντός του φράχτη και πήρα τα δυο
    διακοσμητικά το θαμμένο θυσαυρό και το αυγόδεντρο και συνεχίζω εκτός του φράχτη με δυσκολία για τα αναδυόμενα
    αφού θέλω άλλα 173. Καλή συνέχεια σε όλους.:mad::oops::(

Αρέσει σε Stefoulini, kolokythopitas, βιβη.2003 και 12 σε άλλους.
  10. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Από όλα τα δέντρα των 20 ωρών και στις δύο εκτάσεις του νησιού, πήρα 0 - ναι καλά διαβάσατε μηδέν - ψαλίδια. Φαντάσου κ να είχα χχλ. Αλήθεια , για ποιο λόγο να αγοράσει κανείς χχλ με έκπτωση;

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, graganta και 9 σε άλλους.
  11. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Γιατί τόση μιζέρια και γκρίνια στα σχόλια για τα αναδυόμενα;
    Τι περιμένατε σε ένα event 6 ημερών να έρθει η εταιρεία και να σου χαρίσει απλόχερα σε 3-4 μαζέματα όλα τα αναδυόμενα;
    Αν δε προσπαθήσεις τι νόημα θα έχει η εύκολη απόκτηση;

Από χτες με ένα μάζεμα δέντρων μόνο από το νησί και από τα φυτά του event σε όλες τις εκτάσεις (βγήκαν και τα δέντρα από το νησί) έως τώρα έχω 93/250 ψαλιδάκια κλαδέματος και 10.035/16.000 ανοιξιάτικους κρίκους, όχι και άσχημα!

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους με λιγότερο άγχος και γκρίνια!
    Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε *Chelsea*, kolokythopitas, POYRDAS και 13 σε άλλους.
  12. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Φιλε fisherman65, εισαι σιγουρος πως δεν πηρες ουτε 1? Παραξενο μου φαινεται.
    Μηπως εχεις απενεργοποιησει, αυτη τη μπαρα που δειχνει τα αναδυομενα? Για κοιτα λιγο καλυτερα στην αποθηκη σου?
    Κι οταν λες ολα τα δεντρα του νησιου, για ποσα δεντρα μιλας?
    Εμενα μου φαινεται ωραιο το ηβεντ, και με καλα δωρα, θα μας δυσκολεψει με τα αναδυομενα, αλλα τουλαχιστον εμεις δεν εχουμε ακομη Πασχα, χιχιχι.
    Οι Καθολικοι θα ζοριστουν πιο πολυ.
    Θυμαστε το περσινο βρε παιδια? με τα λαγουδακια που μας διναν δωρακια, κι εμεις λειωσαμε να φτιαχνουμε ανθοδεσμες μεχρις εσχατων?:inlove:

Αρέσει σε Stefoulini, kolokythopitas, βιβη.2003 και 15 σε άλλους.
  13. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και πρωτίστως στους εορτάζοντες.
    Μία βοήθεια - οδηγία σε όσους παίζουν με μικρά χωράφια (με χρήση τσάτνι καρότου) και χωρίς βοηθούς συγκομιδής.
    Σκέφτομαι μετά την απογευματινή συγκομιδή στα κυρίως χωράφια να βάλω γαρύφαλλο (ή μπιγκόνια την οποία θέλω και για αποστολές) και στο νησί να βάλω ακόμα μία σπορά με ανοιξιάτικο κρίνο. Το βράδυ θα βάλω και στα χωράφια του νησιού τζίντζερ ώστε το πρωί να μαζέψω αναδυόμενα και συνεχίζω αύριο σε όλες τις εκτάσεις με σπορά ανοιξιάτικου κρίνου.
    Επειδή το φυτό του δρώμενου είναι μόλις 5 ωρών, θα εκμεταλλευτώ το βράδυ για να μαζέψω από τις άλλες καλλιέργειες περισσότερα αναδυόμενα.
    Αυτά, μία στρατηγική που ακολουθώ και ελπίζω να αποδώσει.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, POYRDAS και 9 σε άλλους.
  14. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά σε όλους και ιδίως τους Ευάγγελους - Ευαγγελίες!
    Λοιπόν τα αναδυόμενα βγαίνουν μια χαρά. Αναλογικά με όσα ζητάει, καλύτερα από άλλα δρώμενα.
    Δεν έχει συμπληρωθεί 24ωρο και μου λείπουν 99 αναδυόμενα (μάζεψα 151!). Και θα μαζέψω σε λίγο όλες τις εκτάσεις με ανοιξιάτικο κρίνο, οπότε ελπίζω σε μερικά ακόμη.
    Χθες άρχισα κατά τις 5μμ το δρώμενο και είχα παντού δένδρα (15τζαμπόδενδρα) εκτός από μια έκταση που είχα 11 τζαμπόσταβλους και μικρά χωράφια με γαρύφαλλο. Στο αρχικό μάζεμα ενεργοποίησα τις σειρές της φασολιάς για περισσότερα αναδυόμενα (Καλές διακοπές και Πρωτοχρονιά 2015). Μετά καλλιέργησα το φυτό του δρώμενου και άλλα μικρά φυτά και το βράδυ έβαλα τζίντζερ και γαρύφαλλο (εξευγενισμένο με τη σειρά της φασολιάς για λουλούδια με μόνο νερό κάνει 11:44 για να γίνει).. Πρωί πρωί μέζεψα το τζίτζερ και έβαλα αν. κρίνο που μάζεψα πριν 2 'ώρες. Ενδιάμεσα μάζεψα και τα γαρύφαλλα. Όλα αυτά μου δώσαν σε μια μέρα πάνω από τα μισά αναδυόμενα.
    Οπότε μόλις τελειώσετε με τα φυτά του δρώμενου θα μαζέψετε εύκολα τα αναδυόμενα με δένδρα ή μεγάλα φυτά.
    Καλή συνέχεια και.. λιγότερη γκρίνια παρακαλώ!

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, POYRDAS και 12 σε άλλους.
  15. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Τα αναδυομενα βγαινουν απελπιστικα αργα . Απο το φυτο του δρωμενου , με μικρα χωραφακια και λιγα δεντρα 20ωρα , 1 , 2 , 3, απο καθε χωραφι . Οσο για τα τζαμποδεντρα , ειναι η πρωτη φορα που δεν μου εδωσε 1 αναδυομενο το καθε δεντρο . Φυτεψε κανενας τριανταφυλλο , να μας πει αν δινει 1 αναδυομενο το καθε χωραφι ;

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, KATAPIOS4 και 6 σε άλλους.
  16. anet140

χμμμ 68 ψαλιδια ως τωρα. αν και εκανα μονο 2 πληρεις σπορες του φυτου. παρατηρησα το εξης. πως μονο οι σταυλοι δινουν σταθερα ψαλιδια. οπως σε καθε ιβεντ αλλωσστε.χτες ασχοληθηκα πιο πολυ με την λαικη παρα με το ιβεντ. αγοραζα πουλαγα προιοντα του ιβεντ. τωρα χαλαρα θα ασχοληθω και με αυτο....απο τον εσωτερικο κυκλο μονο αυτο με τις κοτες μου εμεινε. τις πουλησα στην λαικη χαχαχαχα.
    υπομονη εχει μερες ακομη το ιβεντ.ας τελειωσει το φυτο και βλεπουμε και τα αναδυομενα. το πολυ να βαλουμε εργαστηρια προιοντων που παντα δινουν σταθερα. παντως στ θεμα χτ αφησε ηδη μεγαλο κερδος και τα γιουκον δεντρυλια ενα ιπποφαους και μια χχλ μουσμουλια ως τωρα. να πουλησω και τις πασχαλιτσες που αγορασα και ολα καλααααααααααα. καλη επιτυχια και στους υπολοιπους και χρονια πολλα στους εορταζοντες. δεν σκαμε ενα παιχνιδι ειναι;)

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  17. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλησπερα παιδια.. Χρονια Πολλα σε ολους και ιδιως στον ευάγγελο την ευαγγελία. την ευα (και τον ευο υπαρχει?xD)Το δρωμενο εξελισσεται αρκετα καλα με μολις 160 αναδυομενα εδωσα καποια:pηδη και συνεχιζουμε ....:)καλη επιτυχιααα και παμε γερα ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, βιβη.2003 και 9 σε άλλους.
  18. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Εγώ με πράσο και άνετα χωράφια παντού και στο νησί άνετα και τζίντζερ, και 7 τζαμπόδεντρα πήρα μόλις 82 από 200+ που παίρνω άλλες φορές. Υπομονή όμως, έχω.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, powerranger91 και 6 σε άλλους.
  19. sofia

sofia Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν φύτεψα τριαντάφυλλο.. αλλά ούτε καν το γαρύφαλλο σε άνετα χωράφια με εξευγενισμό, σούπερ λίπασμα κλπ... δεν έδωσε 1 σε κάθε χωράφι όπως συνήθως... μου έδωσε 20 -25.

Αρέσει σε mpimpilas, kolokythopitas, βιβη.2003 και 6 σε άλλους.
  20. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
    δύσκολα βγαίνουν τα κλαδευτήρια
    βέβαια ζητάει και λίγα σε σχέση με τις άλλες φορές !!!!!!!
    μάζεψα το τροπικό δάσος με τα φυτά του ιβεντ
    και πόσα πήρα ?.......... κανένα , μα ούτε 1 !!!!!!!!!!!!
    οι στάβλοι επίσης δεν μου δίνουν σχεδόν τίποτα και μιλάμε
    για πολύωρους πάνω από 12 ώρες , μέχρι και τα τζαμπόδεντρα

μάζεψα πριν από λίγο 4 και πήρα μόνο από τα 2!!!!!!
    φανταστικά !!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Stefoulini, kolokythopitas, βιβη.2003 και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.