Παραγγελίες αλπικής

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την heavymetal7, 17/1/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Γεια σας, έχω φτάσει 13 επίπεδο στις άλπεις κι έχω τη δυνατότητα να ξεκλειδώσω και να αναβαθμίσω την κερασία.
    Θα ήθελα να μου πείτε εφόσον την ξεκλειδώσω , αν στις απαραγγελίες που θα μου ζηητάει και κεράσια τώρα, θα μου δίνει και περισσότερουν ΑΠΕ, αν όχι δεν θα την ξεκλειδώσω τώρα, δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

3. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

ναι τώρα τη διάβασα, άρα είμαι υποχρεωμένος να την ξεκλειδώσω διότι δεν θα μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία που θα μου ζητήσει κεράσια.
    Εδώ που λέτε: "Επίσης σχεδιάζουμε να φέρουμε νέους πελάτες πολύ σύντομα (τις επόμενες εβδομάδες) οι οποίοι θα σας επιβραβεύουν για το ξεκλείδωμα των ρούνων."
    Εμείς που βιαστήκαμε και ξεκλειδώσαμε όλες τις ρούνες μέχρι το τρέχον επίπεδο φυσικά θα χάσουμε τις επιβραβεύσεις που θα προστεθούν, ή θα μας δώσετε κι εμάς κάτι για την καλή δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα;;.

Υ.Γ. άσχετο αλλά να το αναφέρω, έχω το ίδιο θέμα με το συναγρότη που κάνει ενέργειες και δεν γίνονται, πχ στα ταϊσματα, στα λιπάσματα... Δεν το έχει μεμονομένα ο συναγρότης. Το πρόβλημα όντως παρατηρήθηκε όταν προστέθηκε η Αλπική περιοχή, το είχα αναφέρει, αλλά δεν το είχατε δώσει σημασία. Εξακολουθεί να υφίσταται και στη δική μου φάρμα. Παίζω από client έχω 100 internet και πολύ γρήγορο υπολογιστή. τι πρέπει να κάνω;;

4. -Snorkel-

Όταν θα έρθει η ώρα, θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Δεν νομίζω όμως ποτέ να έχει ζημιωθεί κάποιος επειδή έκανε μεγαλύτερη πρόοδο στο παιχνίδι από κάποιον άλλον.

5. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

οκ ευχαριστώ. Μάλλον για το Υ.Γ πρέπει ν' ανοίξω κι εγώ θέμα για να μου απαντήσετε. κλείστε το θέμα.

6. -Snorkel-

Οχι δεν χρειάζεται να ανοίξεις άλλο θέμα. Θα το εξετάσουμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.