Παλιό φόρουμ-avatar

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα. Δεν είμαι σίγουρη αν γράφω στο σωστό μέρος αν κρίνω από τα όσα διάβασα πιο πάνω αλλά δεν βρήκα άλλο κατάλληλο για να ρωτήσω πως μπορώ να ανατρέξω στο παλιό φόρουμ. Θα ήθελα να βρω τον τρόπο που περνάμε κάποια φωτογραφία (avatar). Μπορείτε να με βοηθήσετε? ευχαριστώ.

2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα,
    το post μεταφέρθηκε γιατί ήταν σε λάθος θέμα.
    Το link για το παλιό forum είναι:
    https://board-el.farmerama.com/index.php
    Για να προσθέσετε avatar στο νέο forum πατήστε πάνω στο εικονίδιό σας.

3. FARMERLENA65

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πείτε μου ακόμη πως "πατάς" στο εικονίδιο που λέτε. Θα ήθελα να βάλω πχ. το έμβλημα της φάρμας μου μπορώ?

4. Happy_Unicorn

"πατάς" = κάνετε κλικ με το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο. ναι μπορείτε να βάλετε το έμβλημα της φάρμα σας.

5. FARMERLENA65

Θα είναι ντροπή μετά από 2 μέρες να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να βάλω εικόνα -avatar? λίγη περισσότερη βοήθεια?

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Αρχικά θα πατήσεις επάνω στο όνομα σου πάνω δεξία:

Θα σου ανοίξει η σελίδα του προφίλ σου στην οποία σου δίνεται η επιλογή να αλλαξεις την εικόνα του avatar σου:
    κάνωντας κλικ θα σου ανοίξει το παράθυρο για να επιλέξεις αρχειο απο τον υπολογιστή σου:

Αν ακόμα κάπου δυσκολεύεσαι μπορείς να μας ρωτήσεις.

7. FARMERLENA65

Καλησπέρα. Απαντώ λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά τα αποτελέσματα τα βλέπετε παραδίπλα στο avatar moy. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να το νετάρω καλύτερα ώστε να είναι πιο καθαρή η εικόνα? ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  8. Happy_Unicorn

Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε αλλά από ότι καταλαβαίνετε το ερώτημά σας δεν έχει να κάνει ούτε με το παιχνίδι ούτε με την λειτουργία του φόρουμ. ίσως κάποια έρευνα για επεξεργασία εικόνας να σας λύσει το πρόβλημα.

9. FARMERLENA65

Ευχαριστώ μέχρι να βρω την άκρη θα αρκεστώ σ' αυτή τη φωτογραφία.μπορείτε να το κλείσετε.

10. Happy_Unicorn

παρακαλώ

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.