Πακετο φασολιας 'Μαυρα συννεφα'

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 24/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Γεια σας και πάλι, συγνώμη αν σας κουράζω αλλά μου έχετε πει να ανοίγω νέο θέμα αν έχω διαφορετική ερώτηση να κάνω. Με την φασολιά είμαι καινούρια και αρκετά άσχετη θα έλεγα. Η απορία μου έχει να κάνει με το κιβώτιο νύχτας πανσελήνου που δίνει. Δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα για παράδειγμα θα έχω 365 κιβώτια που θα τα πατάω κάθε 24 ώρες και θα μου δίνουν 365 προιόντα από αυτά που αναφέρονται στην λίστα?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    ναι καθημέρινα ενεργοποιώντας την φασολιά θα σου δίνει ένα κιβώτιο και κατ' επέκταση αν ανοιχτεί αυτό ένα δώρο της λίστας. Η εξηγήση στην επίσημη ανακοίνωση είναι σαφής. Μπορείς να την διαβάσεις και πάλι εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/inde...κής-Φασολιάς-Μαύρα-Σύννεφα.19113/#post-130707

3. K_K__D

Την εξηγηση την διαβασα και και μαλιστα πολες φορες και την εχω και ανοιχτη πριν μου την στειλετε.Αν την ειχα κατανοησει πληρως λοιπον δεν θα σας ρωταγα. Οπως σας ειπα στην φασολια ειμαι καινουρια εχω μονο 2 σειρες που τις αποκτησα μολις εχθες. Αυτο που μου απαντησατε δεν ηταν η απορια μου. Αυτο το καταλαβα. Οτι ενεργοποιώντας την φασολιά θα μου δίνει ένα κιβώτιο και κατ' επέκταση αν ανοιχτεί αυτό ένα δώρο της λίστας. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι εαν αρθροιζονται. Και σας ξανακανω λοιπον την ιδια ερωτηση. Δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα για παράδειγμα θα έχω 365 κιβώτια που θα τα πατάω κάθε 24 ώρες και θα μου δίνουν 365 προιόντα από αυτά που αναφέρονται στην λίστα?

Αρέσει στον/ην tsdstergios99.
  4. Unicorn*

1. Κάθε 24 ώρες θα ενεργοποιείς την φασολιά.
    2. Με κάθε ενεργοποίηση της φασολιάς θα αποθηκεύεται ένα κιβώτιο στα υπάρχοντά σου.
    3. Αν δεν πατάς το κιβώτιο αυτό θα παραμένει στα υπάρχοντά σου και την επόμενη μέρα θα αποθηκεύεται το επόμενο. Όσο δεν τα πατάς τα κιβώτια αυτά θα μαζεύονται. Αν θέλεις να περιμένεις να τα ανοίξεις μία φορά το χρόνο, τότε ναι θα ανοίξεις 365 κιβώτια.

Αρέσει στον/ην pap100.
  5. K_K__D

Δηλαδη το καθε κιβωτιο το πατας μονο μια φορα και μετα χανεται? Απαντηστε μου και κλειστε το θεμα. Σας ευχαριστω πολυ.

6. Unicorn*

Είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιείς την φασολία κάθε 24 ώρες αλλιώς δεν θα παίρνεις το κιβώτιο.
    Το κιβώτιο το πατάς παίρνεις το δώρο και ναι 'χάνεται'.
    Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην pap100.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.