Πακέτο στοιχειωμένου αγρότη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jules3, 24/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα!

Παρακαλώ, βοηθήστε με γιατί κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά.
    Αγόρασα το εν λόγω πακέτο, για το οποίο αναφέρονται στις σ.ε. τα εξής:

"Το πακέτο στοιχειωμένου αγρότη περιλαμβάνει :

1 Επιταχυντής Συγκομιδής Πανσελήνου (δίνει +2 προϊόντα από τις εκτάσεις της πανσελήνου για 24 ώρες (δέντρα-φυτά-στάβλους)
    1 Αρτοσκευάσματα και Καθρέπτες – Κάθε 6 ώρες παίρνεις 450 ΠΕ (Έκταση Πανσελήνου)!
    1 Είναι ένα Σπηλαιοτρόλ! – Κάθε 6 ώρες παίρνεις 900 ΠΕ (Έκταση Πανσελήνου)!

Το μπόνους θα ενεργοποιηθεί με την αγορά αυτού του πακέτου!"

Αφού λοιπόν δίνει +2, δεν θα έπρεπε να έχω 6 σπόρους από κάθε μικρό χωράφι και όχι 4 που έχω; (δεδομένου ότι έχω ενεργοποιημένο και το τσάτνι καρότου-μήλου)...

Συγνώμη, μόλις βρήκα τον επιταχυντή στα βιοτεχνικά. Όμως, μάλλον δεν μπερδεύτηκα άδικα, γιατί γράφετε ότι το μπόνους θα ενεργοποιηθεί με την αγορά. Να υποθέσω ότι ενεργοποιείται όπως όλα τα βιοτεχνικά, όταν θα το επιλέξω εγώ και όχι αυτομάτως με την αγορά;

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Ο επιταχυντής δεν ενεργοποιείται αυτόματα, αλλά θα τον ενεργοποιήσεις από τα βιοτεχνικά σου. Έχουμε αλλάξει την ανακοίνωση.

3. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Ευχαριστώ πολύ! :D

Μπορεί να κλείσει. Καλό βράδυ!

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.