Πακέτο διακοπών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GaTe987, 21/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σας, έχω κάνει την σχετική αναζήτηση αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ανάλογο θέμα. Εχω ενεργοποιήσει την ρούνα με το πακέτο διακοπών, χθες το βράδυ το ενεργοποίησα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει ενεργοποιηθεί. Γιατί στις ρυθμίσεις, όταν πατάω πακέτο διακοπών μου δείχνει πράσινη την ενεργοποιηση. Μπορείτε να δείτε εαν η φάρμα μου είναι σε περίοδο διακοπών; Ή να μου δείξετε τον τρόπο να το δω εγω,
    Το ID:52960331

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα, θα το προωθήσουμε για έλεγχο και θα σε ενημερώσουμε.

3. GaTe987

Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας, θα περιμένω

4. GaTe987

Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ενημερώσω, επειδή θα απουσιάζω απο αύριο, οτι τελικά ενεργοποιήσα απο τον διακοσμητή της φάρμας το πακέτο διακοπών. Οπότε αν θέλετε κλείστε το θέμα ή αφήστε το ανοιχτο, αν σε περίπτωση έχετε ενημέρωση σχετικά με το πακέτο διακοπών του δέντρου της Σοφίας, γιατί σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους συμπαίκτες.

**** Μη το κλείσετε το θέμα, γιατί απ ότι φαίνεται στις ρυθμίσεις υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν δείχνει οτι η φάρμα μου, ειναι σε διακοπές. Τι μπορεί να γίνει σ αυτή την περίπτωση; Γιατί θα είναι κρίμα να χάσω τα 20 φιορίνια, καθώς και τόσα αστεράκια [για το δέντρο της Σοφίας] αν δε θα μπορώ να τα αξιοποιήσω;
    Επίσης τι θα γίνει και με την φάρμα μου; Αφου θα λειπω ενα τριήμερο δε θα έχω πρόσβαση.

Τελευταία επεξεργασία: 22/10/15
  5. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το "πακέτο διακοπών" από την ρούνα ενεργοποιείτε τώρα κανονικά, το πρόβλημα λύθηκε.

Καλή συνέχεια.

Το πρόβλημα επιλύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.