Πακέτο διακοπών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GaTe987, 20/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση, πως δουλεύει το πακέτο διακοπών, καθώς έχω αγοράσει 2.
    Επάνω στις ρυθμίσεις μου βγάζει απλά τις μέρες [πχ 18 μέρες] τι ακριβώς σημαίνει αυτό, και αν μπορώ να το απενεργοποιήσω.
    Ή να το ενεργοποιήσω όποτε εγω θέλω

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    όταν αγοράζεις ένα πακέτο διακοπών ενεργοποιήται αυτόματα.
    Διαρκεί 10 ημέρες και σε βοηθάει εάν λείπεις από την φάρμα σου,να μην χάνεις το δώρο του σγουρομάλλη και να μην κοκκινίσει το θερμόμετρο σου.

3. GaTe987

Καταρχίν σ ευχαριστώ για την απάντηση, ομως αυτό τα πακέτα δε θα έπρεπε να τα ενεργοποιούμε εμείς όποτε θέλουμε;

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Στην περιγραφή τού,αναφέρεται πως ενεργοποιήται αμέσως μετά την αγορά.Για αυτό λοιπόν το αγοράζεις λίγο πριν φύγεις για διακοπές και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση των 10 ημερών αυτόματα.

5. GaTe987

Ίσως να έχετε δίκιο, δικό μου λάθος, αυτό απενεργοποιήτε με κάποιο τρόπο;

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Δυστυχώς,μετά την αγορά του,δεν υπάρχει τρόπο να το απενεργοποιήσεις.

7. GaTe987

Εντάξει, σ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

8. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.
    Το θέμα απάντηθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.