Παιχνίδια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GaTe987, 2/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ήθελα να ρωτήσω, για ποιό λόγο μου έχετε διαγράψει μέχρι τώρα τρια πόστ, στο παιχνίδι "Παίξε με τις συλλαβές]; Ποιά ακριβώς είναι η παράβαση των κανόνων που κάνω;
    Πείτε μου, ποιοί είναι οι κανόνες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μια και την εισαγωγή την διάβασα, και ειλικρινά μένω άφωνη, με όλο αυτό το σκηνικό. Ενοχλεί που συμμετέχω; Πείτε μου να ξέρω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα και καλη εβδομάδα. Η τελευταία συλλαβή της κάθε λέξης είναι η αρχή της επόμενης. Επανειλημμένως παραβιάζεις τους κανόνες του παιχνιδιού και ειτε δεν χρησιμοποιείς λέξη που να αρχίζει απο την τελευταία συλλαβη του συμπαίκτη σου είτε δίνεις ως τελευταία συλλαβή λέξη άσχετη με αυτήν που θα έπρεπε. Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός-ή για να μην διαγράφονται τα ποστ.

3. GaTe987

Προφανώς κάπου έχουμε μπερδευτεί, είστε σίγουροι οτι εγω είμαι αυτή που παραβιάζει τους κανόνες συνέχεια; Αν προσέχατε τα ποστ μου, πάντα αρχίζουν με την συλλαβή που τελειώνει ο προηγούμενος/η. Πάντα προσέχω οταν συμμετέχω σε ενα παιχνίδι, να γράφω σωστά.

4. -*thumbelina*-

Ναι αλλά πρέπει να μαρκάρεις την τελευταία συλλαβή της ίδιας λέξης για τον επόμενο παίκτη και όχι την τελευταία συλλαβή όποιας λέξης θες εσύ.

5. GaTe987

6. -*thumbelina*-

Δες εδω:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παίξε-με-τις-συλλαβές.12318/page-305#post-93726

Σωστά έγραψες το ραδιόφωνο αλλά θα έπρεπε να μαρκαρεις ώς επόμενη συλλαβη το -νο απο το ραδιόφωνο και όχι το -χη απο την αρχή,αυτή η λέξη είναι άσχετη με τους κανόνες του φόρουμ. Την τελευταία συλλαβή της ίδιας λέξης, το ραδιόφωνο.

7. GaTe987

Ωραία σας ευχαριστώ για την απάντηση και ζητώ συγνώμη για ότι έγινε. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.