Παιδική χαρά

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 18/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Λόγω καλοκαιριού απέχω αρκετό καιρό από το παιχνίδι και ίσως να έχω χάσει επεισόδια.
    Πριν από λίγο, ενεργοποίησα από το μαγαζόραμα και τις 2 αναβαθμίσεις της παιδικής χαράς, έναντι 600 φασουλοφλουριών.
    Το ερώτημα μου είναι, αν μετά από αυτήν μου την κίνηση, θα έπρεπε να μου ανοίξει νέους χώρους στην συγκεκριμένη έκταση. Αν ναι, αυτό δεν έχει συμβεί. Παραμένουν ενεργοί, μόνο οι χώροι που είχα ήδη ανοίξει.
    Ευχαριστώ!!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να δεις εδώ λεπτομέρειες για τη νέα έκταση και κατά πόσο έχει ανοίξει η έκταση ανάλογα με τις αναβαθμίσεις απο το μαγαζόραμα.

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παιδική-χαρά-κατοικίδιων.24355/#post-177219

Αν έχεις πάρει όλες τις αναβαθμίσεις απο το μαγαζόραμα θα πρέπει να έχεις διαθέσιμα 45 τετραγωνάκια.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ναι. Τώρα είδα ότι ανοίγει μόνο από 5 τετραγωνάκια στην κάθε αναβάθμιση. Περίμενα να δω περισσότερα κι εκεί μπερδεύτηκα.
    Εδώ που τα λέμε, δεν είναι λίγο ακριβά? ;)
    Καλή συνέχεια!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.