Ανακοίνωση Παγκόσμια Ημέρα Νερού (11.03.2014)

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 29/7/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

  Η παγκόσμια ήμερα νερού θα εορταστεί στις 22 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ :
  http://www.unwater.org/worldwaterday

  Για να υποστηρίξουμε αυτή την ενέργεια, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε για αγορά ένα ειδικό αντικείμενο για την Παγκόσμια ημέρα Νερού. Η προσφορά θα αρχίσει την Δευτέρα 17 Μαρτίου και το αντικείμενο θα κοστίζει 1.99 €.

  [​IMG]

  To 100% των εσόδων από την προσφορά του αντικειμένου (μετά τους φόρους συναλλαγής και τους φόρους συνεργατών ) θα διατεθεί για Φιλανθρωπικούς σκοπούς : Νερό.

  Η εκστρατεία μας : Το νερό θα έχει μια δική του σελίδα οπου θα μπορείτε κατευθείαν να κάνετε δωρεά για την καμπάνια μας σε αυτή την εκστρατεία (θα σας δώσουμε το Link όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο)

  Θα θέλαμε να φτάσουμε τα 20,000 USD (Από τις απευθείας δωρεές των παικτών του Farmerama ή από τα έσοδα από τις πωλήσεις του αντικειμένου) έτσι ώστε να χρηματοδοτήσουμε εξ'ολοκλήρου μια πηγή νερού στην Κένυα.

  Πληροφορίες σχετικά με την φιλανθρωπία : water à It είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που φέρνει καθαρό νερο σε πολλές χώρες.
  Χρησιμοποιούν το 100% από δημόσιες δωρεές για να χρηματοδοτήσουν άμμεσα βιώσιμες λύσεις νερού σε περιοχές με μεγάλες ανάγκες.

  [​IMG]

  Θα σας δώσουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.


  Η ομάδα του FARMERAMA


   
  Αρέσει στους BlackSheep91 και μανωλης69.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  charity: water  800 εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Αγοράζοντας αυτό το αντικείμενο βοηθάτε στην μείωση αυτού του αριθμού.
  Το αντικείμενο αυτό μπορεί να τοποθετηθεί στην κύρια φάρμα σας και όταν κάνετε κλικ πάνω του υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι το νερό για τον καθένα.

  Το πηγάδι charity: water δίνει 250 ΠΕ και 10 λίτρα νερό κάθε 12 ώρες. Μπορείτε να το αγοράσετε όσες φορές θέλετε και όπως αναφέραμε πιο πάνω, μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στην κύρια φάρμα.

  Στις 22 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νερού και εμείς έχουμε βάλει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την κατασκευή ενός πηγαδιού στην Κένυα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε έστω και σε μερικούς ανθρώπους αυτό το βασικό αγαθό. Έτσι λοιπόν από τις 17 Μαρτίου στις 15:00 μέχρι και τις 31 Μαρτίου στις 01:00 μαζεύουμε χρήματα για το charity: water. Αν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε 20.000 αμερικάνικα δολάρια τότε θα μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε ολόκληρη την κατασκευή ενός πηγαδιού!

  Επισκεφτείτε την σελίδα μας charity: water και συνεισφέρετε κι εσείς. 100% της συνεισφοράς σας θα πάει κατευθείαν στην Κένυα: my.charitywater.org/farmeramacharitywells

  Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πηγάδι charity: water και εμείς θα συνεισφέρουμε 100% του κέρδους (χωρίς τις πιθανές χρεώσεις συνεργατών και συναλλαγών) στην κατασκευή του πηγαδιού στην Κένυα.
  Στην ιστοσελίδα my.charitywater μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο το ποσό που έχει συγκεντρωθεί. Στο τέλος της 31η Μαρτίου, στο ποσό αυτό θα προστεθούν και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση του αντικειμένου. Μετά από αυτή τη μέρα η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να δει την πρόοδο του σχεδίου στην Κένυα. Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθούμε ανά διαστήματα να σας κρατάμε ενήμερους μέσα από το φόρουμ μας.

  [​IMG]

  Ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα 20.000 δολάρια και να χρηματοδοτήσουμε το πηγάδι του Farmerama!

  [​IMG]

  Δίνει : 250 Π.Ε και 10 μονάδες νερού ανα 12 ώρες

  Η ομάδα του FARMERAMA   
  Αρέσει στον/ην μανωλης69.
 3. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες,

  Τα καταφέραμε!!

  Χάρη σε εσάς καταφέραμε να φτάσουμε το στόχο μας και όχι μόνο να χρηματοδοτήσουμε την κατασκευή ενός πηγαδιού αλλά ΔΥΟ.

  Από την ομάδα του Farmerama , υπήρχαν δύο δωρεές, 25,093.90 & 16,103.50, έσοδα από την πώληση του αντικειμένου.

  Τα αναλυτικά ποσά των δωρεών μπορείτε να τα δείτε από την παρακάτω σελίδα
  http://my.charitywater.org/farmeramacharitywells


  Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας!

  Η ομάδα του Farmerama   
  Αρέσει στους BlackSheep91 και μανωλης69.
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

  Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη σας στην φιλανθρωπική κίνηση μας.
  Για την παγκόσμια ημέρα νερού, το Farmerama συγκέντρωσε πάνω από 45.000$ για να φέρει καθαρό νερό στην Κένυα και στην Αιθιοπία. Είναι απλά απίστευτο. Εδώ θα δείτε μια μικρή επισκόπηση πως λειτουργεί η διαδικασία.


  [​IMG]

  Οι συνεργάτες του Charity Water στην Αιθιοπία, εργάζονται σκληρά , συνεχίζοντας να παρέχουν καθαρό νερό στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη - και είμαστε ενθουσιασμένοι να σας δείξουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Για οχτώ μικρά επεισόδια, θα σας πάρουμε μαζί μας για να σας γνωρίσετε τους συνεργάτες μας και να σας δείξουμε που πήγαν οι δωρεές σας αφότου έφυγαν από την water HQ

  Ακολούθησε μας στο Ταξίδι
  http://www.charitywater.org/journey/


  Μπορεί να έχετε ήδη λάβει mail αλλά θα θέλαμε να σιγουρευτείτε οτι το είδατε!
  Θα λάβετε ακριβής λεπτομέρειες από την εργασία μας μόλις ολοκληρωθεί, τυπικά 18 μηνες μετά από την αποστολή των δωρεών σας εκεί.

  Σας ευχαριστούμε ξανά για την απίστευτη στηριξή σας


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε BlackSheep91, Stefoulini, μανωλης69 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.